2777
2789
عنوان

سهام عدالت

87 بازدید | 9 پست

آزادسازی کردم سجام و مفید هم اهراز هویت هم کردم الان میخام بفروشم چیکار کنم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن سامانه سهام عدالت مفید توی گوگل بعد باید یبار توش ثبت نام کنی تا بتونی بفروشی

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
دیروز یکی بهم گف 10میلیون نقد میخرم 

همشو؟

ارزشش 20 میلیونه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
براخاهرم آزاد سازی نکرده ایامیشه وارد بورس کنم؟؟؟ چون آزادسازی نمیشه دیگ

ن باید آزاد سازی کنید چند وقت دیگه قراره دوباره طرحش بیاد

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
بزن سامانه سهام عدالت مفید توی گوگل بعد باید یبار توش ثبت نام کنی تا بتونی بفروشی

زدم میگه موجودی صفر رفتم تو سعدی زده موجودی شونزده تومن