2777
2789
عنوان

ازدواج ....⁦

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست
واقعا ؟ پس اگر یه نفر اومد خواستگاری باید چیکار کنیم خب خانواده ها می‌دونن دیگه 

خب همه دیداراتون خانوادگی نباشه دوتایی یه وقتایی برین بیزون صحبت کنین  بعد کمترین تایمش یک سال باید رفت امد کنین مطمعن باش تو‌چن ماه نمیتونی بشناسیش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگع سلام قصدم ازدواج که خوبه طرف مامانش میاد میگه من از توخوشم اومده بعد پسرشو‌ور میدارع میاره😑ااین ...

خب لابد پسره معیاراشو گفته به مامانمه گفته یه خوبشو پیدا کن برام 😂😂😂

نه مشکل می‌دونی کجاست آدما خیلی خوب یاد گرفتن تظاهر کنن طرف یکسال تمام نقش بازی می‌کنه وقتی ببخشید خ ...

زبان بدن هرگز دروغ نمیگه 

تیک عصبی و پرش گوشه چشم موقع حساب کردن صورتحساب رستوران 

با گارد بسته نشستن 

کلمات بی ادبانه و صریح به کار بردن 

راجع به بعضی مسایل بی پروا اظهارنظر کردن 

رانندگی عصبی  بدون رعایت حق تقدم و وووهزارتا چیز دیگه ذات و تربیت افراد رو لو میده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خب لابد پسره معیاراشو گفته به مامانمه گفته یه خوبشو پیدا کن برام 😂😂😂

به نظزم پسری که انقدر وابسته اس به مادرش ادم زندگی نیست پس فردا تو همه چی نظر مادرش دخیله و مهم ترین نظر براش همونه 

خب اینکه هی بررسیت کنن ببین از نظر اونام چطوری که همیشه هست ,😂

بله هست ولی اینجوری نیست که بیان توی خونه ادم و برای مردی که هنوز ندیدی بررسی بشی

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

زبان بدن هرگز دروغ نمیگه  تیک عصبی و پرش گوشه چشم موقع حساب کردن صورتحساب رستوران  با گا ...

اوه نمی‌دونستم حتما استفاده میکنم از حرفات ممنون 

کاش میشد یه بار می‌تونستم ببرمت ببینی چطوریه 😁😂😂

به نظزم پسری که انقدر وابسته اس به مادرش ادم زندگی نیست پس فردا تو همه چی نظر مادرش دخیله و مهم ترین ...

واااایییی خدا من موندم چی بگم چقدر سخته ازدواج 🤦🤦🤦

میخان ببینن  دختره  رنگ یا زدگی نداشته باشه😑😂

سالها پیش که من مجرد بودم یه خانمی با دوتا دخترهاشون زنگ زدن  اومدن منزل ما خواستگاری 

هنوز کامل ننشسته بودن که حاج خانم یهو درومد گفت خانم فلانی این تابلو که تو جهت قبله زدین به دیوار اشکال داره ها نماز نداره  برش دارین!!!!!!!! از این پولک دوزی های لیلی و مجنون بود اون موقع ها مد بود مامانم هیچی نگفت ولی وقتی خواستن برن گفت انشالله اقازاده خوشبخت بشن این وصلت مناسب نیست شیرینی روهم داد دست دخترشون  

میخوام بگم ادما خودشونو و ذاتشونو زود لو میدن کافیه ادم یکم دقیق باشه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من نفهمیدم واسه چی اون حرفو زد ؟

نمیدونم یه جور اعتقاد مذهبی یا خرافی داشت یا هرچی 

ولی کل اخلاقش از همون یک جمله معلوم شد دیگه