2777
2789
عنوان

ازدواج ....⁦

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به روحیه خودت داره.  من نمیتونستم باازدواج سنتی کنار بیام خیلی برام عجیب بود  ببین ...

خب بنظر من ازدواج از طریق دوستیم زیاد جالب نیست تو فقط باید از ظاهرش همچیو برا خودت به شناخت برسونی آدم نمی‌فهمه الان خود واقعیشه یا تظاهره سنتی باشه حداقل خانوادت می‌دونن یکم کمکت میکنن

من نمیتونم تحمل کنم یکی بیلد بگه سلام من قصد ازدواجم اومده بیا زنم شو

حداقل یکسال معاشرت رو لازم میدونم

اونم نه معاشرت در حضور مادر و بابای دو طرف

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

هر دوش محاسن و معایب خودشو داره  به نظر من تو این کشور با عرف پیچیده و مسخره ای که داره حد وسط ...

نمیدونم ولی فک کنم خیلی باید آدم زرنگ باشه که به شناخت برسه با چند بار رفت امد😅😅😅

خب بنظر من ازدواج از طریق دوستیم زیاد جالب نیست تو فقط باید از ظاهرش همچیو برا خودت به شناخت برسونی ...

چرا فقط ظاهر تو باهاش حزف میزنی از حرف زدنش و از حرکاتش خیلی چیزا دستگیرت میشه یه ماه میتونه فیلم بازی کنه بالاخره خودشو نشون میده 

بستگی داره اگه افکارت شبیع خانوادت باشه اره خانوادت میتونن کمکت کنن ولی اگه معیارات باخانوادت فرق بکنه هیچ کمکی نمیتونن بکنن چیزی که از نظرتو حسن از نظراونا عیبه 

من نمیتونستم کنار بیام یکی بیاد نگام کنه ببینه میپسنده یا نمیپسنده حس میکردم اومده مغازه خرید کنه اصلا نمیتونستم بپذیرمش 

من نمیتونم تحمل کنم یکی بیلد بگه سلام من قصد ازدواجم اومده بیا زنم شو حداقل یکسال معاشرت رو لازم می ...

بگع سلام قصدم ازدواج که خوبه طرف مامانش میاد میگه من از توخوشم اومده بعد پسرشو‌ور میدارع میاره😑ااینو اصلا نمیت‌ونم بپذیرم

نمیدونم ولی فک کنم خیلی باید آدم زرنگ باشه که به شناخت برسه با چند بار رفت امد😅😅😅

اتفاقا ادم خیلی باید گیج باشه که توی معاشرت مکرر متوجه خساست با بی اعصابی و کم تحملی یا شوریدگی روحی یا خانواده نابسامان طرف نشه 

اصلا زبان بدن افراد این خصوصیات رو فریاد میزنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چرا مگه مامان بابای دو طرف بدونن چی میشه 🤔🤔

بدونن چیزی نمیشه 

ولی اگر در معاشرت دخیل باشند عملا اسمش نعاشرت نیست

ما هم که دوست شدیم پدر و مادرمون بی خبر نبودن 

اتفاقا ادم خیلی باید گیج باشه که توی معاشرت مکرر متوجه خساست با بی اعصابی و کم تحملی یا شوریدگی روحی ...

نه مشکل می‌دونی کجاست آدما خیلی خوب یاد گرفتن تظاهر کنن طرف یکسال تمام نقش بازی می‌کنه وقتی ببخشید خرش از روی پل گذشت اونوقت میشه همون عوضی که بود 

بگع سلام قصدم ازدواج که خوبه طرف مامانش میاد میگه من از توخوشم اومده بعد پسرشو‌ور میدارع میاره😑ااین ...

وای اینو که نگو 

انگار بیمه بدنه است اول خواهر و مادر و خاله میان بررسی میکنن

بدونن ولی این که کلا بخای همه اش باخانواده رفت امد کنی خیلی ویژگی هاشو نمیفهمی

واقعا ؟ پس اگر یه نفر اومد خواستگاری باید چیکار کنیم خب خانواده ها می‌دونن دیگه