2777
2789
عنوان

قانون 😗

117 بازدید | 17 پست

🌸 ایده جذاب

یه سری قرارهای عاشقانه رو بصورت قانون توی زندگیتون بذارید که حتی اگر خدایی نکرده زبونم لال باهمسرتون قهربودیدیا از هم دلخوربودیدبایداجرا کنید و با متخلف برخورد قانونی میشه😄

✅ مثلا هرشب باید همدیگه رو ببوسیدوبخوابید حتی اگر ناراحتید از هم این باعث میشه محبتتون بیشتربشه یا زودترباهم آشتی کنید.

✅ حتمأهمسرتون قبل اینکه بره سر کار "باید"بیادشماوبچه ها روببوسه حتی اگه از شما دلخور باشه یادیرش شده باشه

حتی اگریادتون رفت قضای اون بوسه رو  به جا بیارید.🙈

😡نشه یه وقت از هم دلخورباشید وهمسرتون اومدجلوتا بوسه تون کنه اونوپس بزنید هاااااا!

هیچوقت رابطتون رو به سردی نکشید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی ام سینگل

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

کی موقع قهر میره طرفو میبوسه🙄تخیلاتی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

😂😂😂😂

وقتی دعوا میکنیم مثل سگ و گربه میوفتیم به جون هم جد و اباد هم دیگه رو از خاک میکشیم بیرون هم دیگه رو تیکه و پاره میکنیم بعد مثلا وقتی از در داره میره بیرون بگم فلان فلان شده بیا بوسم کن بعد تن لش ت رو ببر بیرون😂 

چ تاپیک خوبی کسی هم ایده ای داره بگین استفاده کنیم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

شب قهر میخوابیم صبح میاد تا من خوابم بوس میکنه منم خودمو میزنم ب خواب 😂😂😂بعد باهم میریم سرکار 😂😂

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤