2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الارو 

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
اینارو نمی‌دونم ولی بیزانس گرفتم محشره.بهت پیشنهاد میکنم

منم میخاستم بگیرم گفت فقط رنگیه. منم که بدون رنگشو میخاستم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
منم میخاستم بگیرم گفت فقط رنگیه. منم که بدون رنگشو میخاستم

من نمی‌دونم اونو ولی من صد مدل ضدآفتاب گرفتم ب جرات میگم فقط همین. من قبلاً جوردانی اوریفلیم میزدم ولی باز ب این نمی‌رسه. اگه بی رنگ میخوای اوریفلیم بگیر.

من نمی‌دونم اونو ولی من صد مدل ضدآفتاب گرفتم ب جرات میگم فقط همین. من قبلاً جوردانی اوریفلیم میزدم و ...

فعلا که بیوتی درما گرفتم. شما این مارکو داشتی تا حالا؟؟

اوریفیلم قیمتش چنده؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
فعلا که بیوتی درما گرفتم. شما این مارکو داشتی تا حالا؟؟ اوریفیلم قیمتش چنده؟؟

من اوریفلیم داشتم عزیزم خیلی خوبه محصولات اونم اگه بی رنگ میخوای برو دنبالش دقیقا نمی‌دونم چون با دلار تغییر می‌کنه . شاید دور و بر دویست باشه. من آخرین بار قبل عید گرفتم ۱۶۰,مدل های مختلف داره .ک جوردانیش از همه بهتره

من اوریفلیم داشتم عزیزم خیلی خوبه محصولات اونم اگه بی رنگ میخوای برو دنبالش دقیقا نمی‌دونم چون با دل ...

عزیزم شماتاحالا ضدآفتاب درموبای استفاده کردی ؟من چندماهیه استفاده میکنم ولی وقتی میزنم به صورتم خیلی خیلی میسوزه یه ده دقیقه  صورتم بعدباهاش جوشای ریز میزنم همه ازش تعریف میکردن ولی چرابرامن اینطوری شد؟

ان شاالله همه به حاجتشون برسن