2777
2789
عنوان

حالم بده

68 بازدید | 8 پست

دیروز فامیلم اومده بود خونمون جلو چشم من داشت ازم بد می گفت

چون فامیلای شوهر خودش پولدارن دختراشو میزد سرم که اینجورین و اونجورین تو نیستی

بهم میگه به خودت برس قدتو بلند کن وگرنه هیچکی تورو نمیبره 

ولی من فقط ۱۶ سالمه

دلم می خواد تمرکزم و انگیزم فقط رو درسم باشه

دیروز کلیییی گریه کردم

از خودم بدم اومد نمی دونم چیکار کنم حااالم بده

چطور خودمو آروم کنم؟😔

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

ولشون کن برن گمشن همچین آدم های کودنی به هم چین آدمهایی میگن عقده ای 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

هیچ وقت با این آدمهای نادان همنشین و هم کلام نشو چون همنشینی با این افراد باعث عذابت میشه

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت با این آدمهای نادان همنشین و هم کلام نشو چون همنشینی با این افراد باعث عذابت میشه

چطور نمیشه؟

مامانمم ساده ست همچی رو بهش میگه

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

معلومه زورش اومده😂با موفقیت تو درست روشو کم کن اخرشم یه شوه خوب میکنی دیگه کلی حرص میخوره

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانندبگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🌱
معلومه زورش اومده😂با موفقیت تو درست روشو کم کن اخرشم یه شوه خوب میکنی دیگه کلی حرص میخوره

گوه خورد اگه واقن درس خونی تمرکزت رو درست باشه اگر نیستی و بااین حرفا هوایی میشی برو شوهرکن بعدشم سنت کمه😐😂😂اون منه 18 ساله ام ک باید اینجور بشم 😂😂بچه بازیا چیه

دوست خوشگلم خودتو زیاد ناراحت نکن تو نباید به خاطر حرف اونا زندگی کنی . ذهنتو هم درگیر نکن فقط و فقط به فکر درست باش چون فقط درسته که ایندتو میسازه   

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  
دوست خوشگلم خودتو زیاد ناراحت نکن تو نباید به خاطر حرف اونا زندگی کنی . ذهنتو هم درگیر نکن فقط و فقط ...

قربونت برم🥰❤