2777
2789
آرایشگر میگفت با تیغ ریشه مو ممکنه آسیب ببینه همون موزر خوبه من هرسال تابستونا پسرم کچله طفلی خیلی ...

با موزر زدم یعنی کچلیی باعث خنک شدنشون میشه؟اینم شبا گریه میکنه

چند سالشه  حالا من نگرانیم اینه خودمم داشته باشم باز بگیره باید بگم یکی چک کنه موهام و

۳ سالشه اصلا نمیزاره دست به موهاش بزنیم باباشو راضی کنیم خودشو چیکار کنیم عشقه موهاشه همش جلو اینه وایساده میگه موهامو بباف شونه کن قشنگم کن😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکنه اما رضایت نمیده اصلا 

عجب آدمی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
۳ سالشه اصلا نمیزاره دست به موهاش بزنیم باباشو راضی کنیم خودشو چیکار کنیم عشقه موهاشه همش جلو اینست ...

الهی من فداش شم شامپو مخصوص بگیرید براش با شینه ریز شونه  کنید نرفتیم کافه ها رو بشورید ایشاالله خوب میشه 

الهی من فداش شم شامپو مخصوص بگیرید براش با شینه ریز شونه  کنید نرفتیم کافه ها رو بشورید ایشاالل ...

شامپو شپشارو ازبین میبره اما تخم شپشا رو نمیزاره در بیاریم از توی موهاش بچه بازیگوشیه آروم نمیشینه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
با موزر زدم یعنی کچلیی باعث خنک شدنشون میشه؟اینم شبا گریه میکنه

معلومه دیگه پسر من وقتی موهاش بلنده اصلا نمیتونه بخابه شرشر عرق میریزه الان5 سالشه من از همون اول هوا گرم بشه از ته میزنم موهاشو باباشم هرکار میکنه بکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شامپو شپشارو ازبین میبره اما تخم شپشا رو نمیزاره در بیاریم از توی موهاش بچه بازیگوشیه آروم نمیشینه&n ...

خب اگه چهار پنج روز یبار  تا چند وقت بزنید مداوم  اونایی که بزرگ شدن رو میکشه نمیذاره تخم بذارن

آرایشگر میگفت با تیغ ریشه مو ممکنه آسیب ببینه همون موزر خوبه من هرسال تابستونا پسرم کچله طفلی خیلی ...

نه بابا هیچ آسیبی نمیبینه اتفاقا خیلی بهتر موهاش درمیاد با موزر موهاش با قبل فرقی نمیکنه

بچه هی میزد تو سرش

ای جونم بچس دیگه بیقراری میکرده😢😢😢

براش بمیرم نمیتونن حرف بزنن دردشونو بگن دل آدم کباب میشه

عیب نداره خودتو ناراحت نکن به قول قدیمی ها بزرگ میشه یادش میره