2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز بود میدیدم  اذیت ها صورتشو گوششو  میماله میزنه سرش‌هی دو دستی خخخخ  خدا رحم ک ...

شوهرت چیزی نمیگه؟ خواهر زاده منم شپش داره تو سرش باباش اصلاا اجازه نمیده دست به موهاش بزنیم بچه هم که نمیشینه بخوای سرشو تمیر کنی شامپو اینچیرا هم اصلا جواب نمیده 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دقیقا منم سه روزه پسرمو کچل کردم خیلی هم فایده داره خیلی هم موهاش بهتر میشه مخصوصا اگه با تیغ بزنی . ...

آرایشگر میگفت با تیغ ریشه مو ممکنه آسیب ببینه همون موزر خوبه

من هرسال تابستونا پسرم کچله طفلی خیلی گرماییه اذیت میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ن بابا تخم شپش دیدم تو سرش زدم میگم حالا بد در نیاد!!

خب اگ شپشه کچل کن چیع مگ

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
شوهرت چیزی نمیگه؟ خواهر زاده منم شپش داره تو سرش باباش اصلاا اجازه نمیده دست به موهاش بزنیم بچه هم ک ...

خب باید کچل بشخ دیگ بچه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
داستات داره اخه  کچل کردم رفت یهو نگران شدم

نمیخاد نگران نشو خیلی بچهای کوچولو کچل میکنن

شوهرت چیزی نمیگه؟ خواهر زاده منم شپش داره تو سرش باباش اصلاا اجازه نمیده دست به موهاش بزنیم بچه هم ک ...

اصلا به باباش نگفتم زدم حالا شب میاد میبینه  اه به مردا جه مربوطه تو کارای زنونه  دخالت کنن  وقتی من بچهم  اذیت مو به چه دردش میخوره بجه بی زبون هی دستمو  میذاشتم رو سرش که ناز کن

خب باید کچل بشخ دیگ بچه

اره موهاش قشنگه دلش نمیاد هر چی هم بهش میگیم فایده نداره بچه اینقدر سرشو میخارونه عصبی میشه اما باباش زیر بار نمیره نمیدونیم چیکار کنیم

چند سالشه  حالا من نگرانیم اینه خودمم داشته باشم باز بگیره باید بگم یکی چک کنه موهام و

اره موهاش قشنگه دلش نمیاد هر چی هم بهش میگیم فایده نداره بچه اینقدر سرشو میخارونه عصبی میشه اما بابا ...

حداقل موهاشو خیلی کوتاع کنین خیلی ولی کچل بهترع ب پدرش بگین خودش حموم کنه خودش شپش هارو تمیز کنه

اصلا به باباش نگفتم زدم حالا شب میاد میبینه  اه به مردا جه مربوطه تو کارای زنونه  دخالت کن ...

اره دقیقا از حال بچه که خبر ندارن بعدشم شپش خیلی بده ممکنه خودتونم بگیرید موهای خودتو شوهرتم چک کن لوارمشو بشور با اب داغ حتما

اره موهاش قشنگه دلش نمیاد هر چی هم بهش میگیم فایده نداره بچه اینقدر سرشو میخارونه عصبی میشه اما بابا ...

ای بابا خون بجه رو میخورن سر پسرم زخم بود نمیدونم خاریده  اینجور شده یا اونا کردن

حداقل موهاشو خیلی کوتاع کنین خیلی ولی کچل بهترع ب پدرش بگین خودش حموم کنه خودش شپش هارو تمیز کنه

میکنه اما رضایت نمیده اصلا 

ای بابا خون بجه رو میخورن سر پسرم زخم بود نمیدونم خاریده  اینجور شده یا اونا کردن

اره دیگه از خون تغذیه میکنه گازش میگیره خارش میگیره