2777
2789
عنوان

چکار کنم حالا😭

296 بازدید | 30 پست

بچه ها عفونت رحم گرفتم😭من از شاید دوسال پیش مشکل داشتم و نگفتم فکر کردم خوب میشم اخر طرفای نمیدونم زمستون بود کی بود یادم نیست رفتم به مامانم گفتم و رفتیم دکتر یه قرصی داد ولی خوب نشدم 

الان هم حرعت نمیکنم به مامانم بگم خوب نشدم خجالت هم میکشم چون سری قبل کلی دعوا داشتیم😒۱۶_۱۷ سالمه کسی میدونه چکار کنم خوب بشم😪

دنبال علتش هم هستم که چرا این مشکل واسم پیش اومده😪قاعدگی من هم به هم ریخته نمیدونم چکار کنم اصلا 

😭

علت یعنی چی بوده

میتونه از این باشه که من همیشه و مدام که پری باشم چه نباشم پد میذارم؟یا به نوع پدی که میدارم حساسیت داشته باشم؟فقط همین به فکر خودم رسید😪

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونگی درمون کن .  نشد برو دکتر .  جرات نکردن از مامانت خیلی خیلی مهم نیست  مهم سلا ...

خونگی چطوری من که بلد نیستم😪

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

فک نکنم شاید موقع دستشویی دستمال که خشک میکنی خودتو پرزش همونجا میمونه اخه پرز دستمال باعث عفونت میشه ولی چرا میتونه هم به خاطر پد باشه منم حساسم الان اخر ماهه رفتم بیرون کار اداری الکی زدم که یک وقت بد تشه

یعنی زمانی که پری نیستی هم پد میزاری

اره چون ترشح زیاد دارم بدم میاد میذارم همیشه که عوض کنم

سرکه و اب نمک بشینی .  شورت نخی بپوشی  ژل شستشو بزنی .ووو

شورت نخی میپوشم وای همیشه پد میذارم اشکال داره؟

میرکه و نمک هم باشه انجام میدم مرسی❤

بله...پد لازم نیست..حتی شورت هم غیر از پ پ نپوش...اخه دخدر نکن اینکارو...همین که محیط مرطوب نگگه میداری بده..عفونت نیاره..من 30 سالمه غیر از پری شورت نمیپوشم...بعد هم خجالت ودعوا نداره...جیز طبیعی وعادبه که همه دارن والان تو این دوره اگثرا دارن این مشکلو..ِواگه الان رفع وحلش نکنی خدای نکرده بعدا با شوهرت به دعوا میکشی سر بچه دار نشدن...برو ودرمان کن حتما

قبل ار رفتن پیش دکتر یه تشت اب کن وسرکه خونگی بریز توش وبشین توش....خیلی موثره برا عفونت...عنبر سا من استفاده نکردم وای دود کردن اون خبلی خیلی میگن خوبه...

والسلام

الهی زنده باشیم و دوران پسا کرونا رو ببینیم...         الهی که سرانجامش مثل پسا برجام نباشه......
بله...پد لازم نیست..حتی شورت هم غیر از پ پ نپوش...اخه دخدر نکن اینکارو...همین که محیط مرطوب نگگه مید ...

نگو حرفی که شنیدم راسته عفونت رحم رو بچه دار شدن اثر داره😖😭

نگو حرفی که شنیدم راسته عفونت رحم رو بچه دار شدن اثر داره😖😭

بله.......تاحدودی...

خواهرا باید تصدیق کنن حرفمو

الهی زنده باشیم و دوران پسا کرونا رو ببینیم...         الهی که سرانجامش مثل پسا برجام نباشه......

عزیزم حتما برو دکتر اینجوری که میگی خیلی وقته این مشکلو داری خدایی نکرده رحمت دچار مشکل میشه اونوقت پشیمونی فایده ای نداره شما هنوز جوونی ایشالا قراره مامان بشی شاید بعدا به مشکل بخوری خجالت نداره که همه ی خانما حداقل 1 بار در طول عمرشون این مشکل براشون پیش میاد , اولا اینکه همیشه پد نذار البته ترشح بخاطر عفونته اگه درمان کنی دیگه لازم نیس پد هم بذاری , بعدشم لباس زیرت نذار خیس شه زود زود عوض کن تو سرویس بهداشتی خوب خودتو خشک کن , اما برا درمان اول حتمااا برو دکتر