2777
2789

من باز پریود شدم بعد سه ماه لتروزول دیگ تصمیم گرفتم درمانمو قطع کنم چون احساس میکنم هیچ وقت دیگگ مادر نمیشم ایا خطر داره یهو لتروزول رو دیگ قطع مردم؟؟دیگ نمیخوام حتی دکتر زنان رو ببینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خجالت بکش سه ماه چیه آخه... 

مادرشدن خیلی سخته وقتی اومد بغلت میفهمی راحت ترین کاره مادر تلاش برای بارداریه...

محکم باش تو یه مادری از همون لحظه که فداکار میکنی و تصمیم میگیری که داشته باشیش

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

ان شاالله تو و همه منتظرا مادر شدن رو تجربه کنن❤

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
نگران نباش قطع نکن اول ازهمه هم توکل یه خدا صبرداشته باش

من خیلی دارو خوردم همش مریضم و دارو میخورم تو این اوضاع کرونا تو کشور غریب همه بیمارستانا رو پا زدم با زبون بی زبونی ب دکتر فهموندم این ماه اگ سقط نداشتم الان بچه م بدنیا میومد لعنت ب تنبلی تخمدان 

من 

نه پول دارم

نه پس انداز

نه تواین شرایط میتونم برم تهران برای درمان

نه همسرم میتونه بیادبخاطر شغلش

فقط تو دلم....😣

نمیخوام بگم حسرت قطعا صلاح بوده که تواین شرایط نشه تاروزای بهتر اماچرا من منی که عشق بچه بودم چرا نباید به حالت طبیعی بشه چراباید با آی وی اف شدنی باشه خدا حرف مردمو کجای دل گرفته م بزارم که خودش غم داره