2777
2789
عنوان

عشق دو طرفه؟؟؟؟

4289 بازدید | 96 پست

بچه ها بنظرتون راسته که میگن وقتی از فکر کردن به کسی رها نمیشید میتونه نشونه این باشه که اونم به تو فکر میکنه؟

یعنی میگم راسته که میگن اگه یه نفرو بینهایت دوس داشته باشی اونم این حسو بهت داره؟

البته من دارم درمورد عشقای بینهایت حرف میزنم نه کسیکه هر روز فکر میکنه عاشقه یه نفر شده و چون اون عاشقش نیست زود میگه بره گم بشه😶

چون عشق واقعی از بین نمیره هرچیم که بشه

در مورد اونایی میگم که چندین سال بدونه اینکه توقعی داشته باشن از ته قلب عاشق کسین و آرزوی خوشبختیشو از ته قلب دارن حتی اگه ماله خودشون نباشه

نظرتون چیه

👑💜ز تو کی کناره گیرم که تو در میان جانی💜👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فکر برادرم بی نهایت یکی رو دوست داشت با این که باهاش نبود به امید اینکه روزی زنش بشه براش کادو میگرفت که بعدا بهش بده دختره هم خبر داشت که خیلی دوستش داره ده سالی بدون دوستی عاشقش بود ولی اخرش دختره با یکی دیگه ازدواج کرد

نه فکر برادرم بی نهایت یکی رو دوست داشت با این که باهاش نبود به امید اینکه روزی زنش بشه براش کادو می ...

خب شاید داداشت دیر اقدام کرده و جلو نرفته ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
مخالفم اگه اینطور بود عشق یه طرفه وجود نداشت☹

آخه عشق داریم تا عشق بعضیا واقعا عاشق نیستن فکر میکنن عاشقن فقط خودخواهن

👑💜ز تو کی کناره گیرم که تو در میان جانی💜👑

من ب شخصه هم اینایی ک میگی ب مدت زولانی تجربه کردم و زجر کشیدم ولی من فقط دوست داشتم اونا ن 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀