سلام خانما من تازه زایمان کردم ونیاز به مراقبت داریم مامانم ده روز اومد خونمون و همون شب اوللل گزفت خوابید منم با بخیه هام از بچم شبانه نگهداری کردم ودعوام درومد بامادرم بعدشم منو برد خونشون بازم هر روز دعوا داریم به نظرتون چکار کنم ؟؟مادرم آبجیمو از من ببشتر دوست داره وناراحته که بخاطر کرونا و قرنطینه راضی نیستم بیان اینجا دغدغشو سر من خالی میکنه امروبم به شوهرم گفت حرفامو گوش نمیدین درمورد بچه برید خونتون اما شوهرم میترسه خودم از پس بچه درنیام چکار کنم شما باشی چکار میکنید هیچ نمیگه من زائو هستم دلم میشکنه حتی کاری میکنه منم بدوبیراه بهش بگم .
خوب شاید واقعا نمیتونه عزیزم طلب نداشته باش از کسی تو زندگی برو خونه مادر شوهرت اگه اخلاق دارن اگهنه برو راحت خونت از شوهرت کمک بگیر از خواهرات بلاخره از خونهمید
بنظرم فقط بخاطر مریضیت الان حساس شدی مطمعنم مامانت هم تورو دوست داره هم بچتو
برو خونه ات . بنظرم توقعت زیاده مگه میخوای آپولو هوا کنی. منم سزارین بودم بعد از یک هفته همه کارهای بچمو خودم انجام میدادم.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.