2777
2789
عنوان

بیت کویین 💵💵💰

257 بازدید | 19 پست

دوستان کسی درمورد سایت بیت کویین در آمدزایی خانگی میدونه توضیح بده که چطوریه ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه چون من واردش شدم ولی زیاد ازش سردرنمیارم دوساعت طول میکشه roll بشه بعد دوباره برمیگره به اولش Bitcoins 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

منظورتون چیه؟

بیت کوین رو باید خرید و فروش کرد.

و یا استخراج.

که استخراج نیازمند برق صنعتی و ماینر هست.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیت کویین ظاهرا امنیت مالی مداره چون ایران قبولش نداره ، نظر شما چیه من فقط شنیدم

من‌دوستام دارن ماهیانه ازش پول در میارن خودم نداشتم تاحالا تازه وارد شدم به ظاهر خوب میاد 

منظورتون چیه؟ بیت کوین رو باید خرید و فروش کرد. و یا استخراج. که استخراج نیازمند برق صنعتی و م ...

سوالم مسخرس ولی.

چرا بیت کوین رو استخراج میکنن؟

خب نهایتا باید بفروشن چرا دیجیتالی نمیفروشن؟

فقط طلاق

بیت کویین ظاهرا امنیت مالی مداره چون ایران قبولش نداره ، نظر شما چیه من فقط شنیدم

از این نظر امنیت نداره که نمودار یهو میکشه بالا و یهو وحشتناک سقوط میکنه وتحلیلشم خیلی سخته

فقط طلاق

منظورتون چیه؟ بیت کوین رو باید خرید و فروش کرد. و یا استخراج. که استخراج نیازمند برق صنعتی و م ...

من اصلا پول نداشتم به گزینه داره به نام roll روزی ۷بتر این گزینه رو می‌زنی بعضی از افراد هستن که بازی میکنن یا پولم میزارن من پول نزاشتم فقط roll میزنم 

من اصلا پول نداشتم به گزینه داره به نام roll روزی ۷بتر این گزینه رو می‌زنی بعضی از افراد هستن که باز ...

چیز خاصی نصیبتون نمیشه در نهایت.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
چیز خاصی نصیبتون نمیشه در نهایت.

یه بارکد میده میدی صرافی بهت پول میده من اینو شنیدم این هفته امتحان می‌کنم پول داد بهتون اطلاع میدم 😂😉

اصلا نیاز به برق نداره 

دستگاه ماینر با هوا کار نمیکنه که.

باید به برق وصل بشه 

و چون دائم روشن هست.

با برق خونه نمیصرفه.

بنابر این باید برق صنعتی باشه.

دستگاه ماینر با هوا کار نمیکنه که. باید به برق وصل بشه  و چون دائم روشن هست. با برق خونه نمی ...

یه لینک هس که باید با گوشی کار کنی 

یه لینک هس که باید با گوشی کار کنی 

من گفتم دستگاه ماینر.

و اگه قرار بود هر کس با گوشیش استخراج کنه دیگه کسی ماینر نمیخرید

و استخراج با کامپیوتر و موبایل به صرفه نیست و پس از مدتی خراب میشه.