دوستان کسی درمورد سایت بیت کویین در آمدزایی خانگی میدونه توضیح بده که چطوریه ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه چون من واردش شدم ولی زیاد ازش سردرنمیارم دوساعت طول میکشه roll بشه بعد دوباره برمیگره به اولش Bitcoins
جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه... بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورتون چیه؟ بیت کوین رو باید خرید و فروش کرد. و یا استخراج. که استخراج نیازمند برق صنعتی و م ...
من اصلا پول نداشتم به گزینه داره به نام roll روزی ۷بتر این گزینه رو میزنی بعضی از افراد هستن که بازی میکنن یا پولم میزارن من پول نزاشتم فقط roll میزنم
من اصلا پول نداشتم به گزینه داره به نام roll روزی ۷بتر این گزینه رو میزنی بعضی از افراد هستن که باز ...
چیز خاصی نصیبتون نمیشه در نهایت.
جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه... بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.
و اگه قرار بود هر کس با گوشیش استخراج کنه دیگه کسی ماینر نمیخرید
و استخراج با کامپیوتر و موبایل به صرفه نیست و پس از مدتی خراب میشه.