2777
2789
عنوان

خودزنی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 58 پست
اگر گوشت اضافه اورده هیچی  اگر رد کمرنگ مونده باید لایه بردار زیر نظر پزشک استفاده کنی

ردش کمرنگع

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دختر مجید خراطها هستی؟

😅😂😅😂عاره اتفاقا تازع کات کردیم😅😂😅😂وعای خدا

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
بايد پشت دستتو داغ كني تا هروقت ديديش يادت بيوفته از اين كارا نكني

چشم😰😅البتع الان عین چی موندم توش

ولی رو دستم خط انداختم همش رف😶

متاسفانه منم جاش رو دستم مونده یکم و الان میگم چقدر خر بودم واقعا الان همش استرس دارم شوهرم نبینه یه ...

😳چ جوری هنوز شوهرت ندیده شما جلو شوهرت حجاب میگیری

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

از عسل و لیمو استفاده کن کلن میبرتش

😍خداکنعععع مرسی از راهنماییت

خودزنی من در حد زدن تو سرخودم بود..اینو نمیدونم والا

😂😂😂😂😂😂من چند روز پیش انقدر عصبی بودم با سیم زدم به پاهام اونروز دیدم چه کبودیاااایی😭

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
متاسفانه منم جاش رو دستم مونده یکم و الان میگم چقدر خر بودم واقعا الان همش استرس دارم شوهرم نبینه یه ...

😔😔😔خیلی بدع منکع تازع اول اسم خودمو اونو نوشتم😶😐

خودزنی من در حد زدن تو سرخودم بود..اینو نمیدونم والا

ای جانممممممممم😅😅😅من دیگع خیلی پیشرفت کردم

😂😂😂😂😂😂من چند روز پیش انقدر عصبی بودم با سیم زدم به پاهام اونروز دیدم چه کبودیاااایی😭

😅😔

😔😔😔خیلی بدع منکع تازع اول اسم خودمو اونو نوشتم😶😐

من کلا اسم یه پسر دیگه رو کامل نوشتم 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
وازلین برن  خواهر من دستش نوشته بود  جاشو با وازلین برد  حتی جاشم بزنی میسوزونه ول ...

اع داریممممم خداروشکر حتما میزنم😍