2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم برای منم دعا کن

منم برات دعا میکنم🌹

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

عزیزم فقط نگوازدواج کنم بگوازدواج خوب وموفق 

انشالادعات میکنم که ازدواج کنی توهم منودعاکن❤صلوات فرستادم برات

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕

عزیز دل ان شاءالله با یه مرد واقعی ازدواج کنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

صلواتو فرستادم اما هیچوقت نگو شوهرکنم بگو شوهره خوب کنم منم عین تو بودم الان به 💩خوردن افتادم شاغل بودم گفت نرو سرکار الان میگه تو خونه کاری دست و پاکن پول دربیار همه حسرته وزن و هیکلمو میخورن با 60 کیلو وزن آقا بهم میگه چاق گور پدره هرچی شوهره روانی شدم دیگه😭😭😭😭😭دوساله عقدم همه میگن عقد شیرینه اما انقدر سرکوفت زده و عیب و ایراد گرفته خستم کرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز