لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 عنوان یکی دلداریم بده 144 بازدید | 14 پست من هشت ماهه باردارم😍از زایمان میترسم کابوس میبینم یه ذره دلداریم بدین اروم شم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1399/05/02 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar19977 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3700 زایمان طبیعی؟😐 هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
n۱۳۶۶ عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5363 ترس نداره منم می ترسیدم ولی واقعا ترس نداره عزیزم بهترین نیستم اما خودمم😍
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 زایمان طبیعی؟😐 طبیعی که برام کابوسه ..سزارین میخواستم بکنم ازاونم میترسم شوهرم میگه از دهن نمیتونی درش بیاری زود یه تصمیم بگیر چون باید با پزشک هماهنگ کنیم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
دخترکائنات عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 14192 اگه انقد میترسی سزارین کن واقعا سخته درد زایمان منو بکشنم طبیعی بچه نمیارم
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 ترس نداره منم می ترسیدم ولی واقعا ترس نداره عزیزم طبیعی بودین؟؟ درد نداشتین؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 اگه انقد میترسی سزارین کن واقعا سخته درد زایمان منو بکشنم طبیعی بچه نمیارم از سزارین هم میترسم از اتاق عمل..شماسز شدی؟؟ درد نداشت؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sahar19977 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3700 طبیعی که برام کابوسه ..سزارین میخواستم بکنم ازاونم میترسم شوهرم میگه از دهن نمیتونی درش بیاری زود یه ... طبیعی خوبه هاالان یه سری روشهایی هس بدون پارکی و زخم عضلات باز میشن و بچه بدنیا میادبا نرمش های مداوم در دوران بارداری عضلات اینجوری میشن حتما در این باره با دکترت صحبت کن هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
دخترکائنات عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 14192 از سزارین هم میترسم از اتاق عمل..شماسز شدی؟؟ درد نداشت؟ نه من بچه ندارم ،ترس نداره عمل من قبلا کتفم شکسته پلاتین گداشتن تجربه اتاق عمل دارم اصلا ترس نداره
sahar19977 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3700 طبیعی خوبه ها الان یه سری روشهایی هس بدون پارکی و زخم عضلات باز میشن و بچه بدنیا میاد با نرمش های ... یا زایمان در آباین روشا دردو کم میکنه عوارض هم نداره هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
n۱۳۶۶ عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5363 طبیعی بودین؟؟ درد نداشتین؟ درد طبیعی رو کشیدم بعد مجبور شدن سزارین کنن ببین عزیرم مثل درد پریودی هست اون موقع نمیدونی زمان میگذره بیخودی نترس از الان واسه خودت دلهره نگیر بهترین نیستم اما خودمم😍
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 طبیعی خوبه ها الان یه سری روشهایی هس بدون پارکی و زخم عضلات باز میشن و بچه بدنیا میاد با نرمش های ... کلاس هم رفتم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 درد طبیعی رو کشیدم بعد مجبور شدن سزارین کنن ببین عزیرم مثل درد پریودی هست اون موقع نمیدونی زما ... یعنی میگی طبیعی بهتر بود؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sahar19977 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3700 کلاس هم رفتم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام سزارین خیلی عوارض داره بعدشمخصوصا سر بچه دوم خیلی اذیت میشیمن خودم تجربه نداشتم اما دوستم مامائی خونده بهم گفته ایناروالان طبیعی خوبه دردشم نمیفهمی دکتره هم اندازه سزارین پول میگیره واسه چیواسه اینکه یه زایمان بی درد و راحت داشته باشی هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
n۱۳۶۶ عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5363 یعنی میگی طبیعی بهتر بود؟ نه نمیگم که طبیعی درد نداره داره ولی نباید بترسی فوقش یک ساعت یا نیم ساعت درد غیر قابل تحمل میشه ماله من از شب شروع شد شدید نبود صبح نیم ساعت مونده به زایمان شدیدتر شد بهترین نیستم اما خودمم😍