2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از همه نامنظم ترم.چون هم اضافه وزن دارم و هم تنبلی.یک ماه کلن نمیشم بعد ماه بعد مثلن اول ماه میشم ماه بعدی وسط ماه میشم.ولی دو تا بچه دارم هر دوتاشو هم با یبار اقدام باردار شدم.دومیم با جلوگیری طبیعی حامله شدم 

یه سوال بپرسم  وقتی پریودتون نامنظمه یهویی پریود شید بماله به مبل یا حای دیگه چی کار میکنید؟

من قبلش دوروز شکم درد شدید دارم پس یهو نمیشم😂😂ولی ادم خودش احساس میکنه دیگه

من از همه نامنظم ترم.چون هم اضافه وزن دارم و هم تنبلی.یک ماه کلن نمیشم بعد ماه بعد مثلن اول ماه میشم ...

شما از بندگان برگزیده خدایی 😁😄😄

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
بله.من سر بارداری دومم چون خیلی چاق بودم فکر نمیکردم با چاقی و تنبلی شدید اونم با جلوگیری طبیعی حامل ...

🙈🙈من استرس بارداری میگیرم اخه بعد ازدواج چه کنم☹☹

🙈🙈من استرس بارداری میگیرم اخه بعد ازدواج چه کنم☹☹

استرس باعث عقب افتادن بارداری میشه.اصلن بهش فکر نکن.مشکلت چیه؟تنبلی داری؟من خیلی پریودام نامنظمه.ولی راحت باردار شدم.الکی بخودت استرس نده

واقعا از لحاظ پزشکی نباید براحتی باردار بشم.چون مشکلاتم زیاده ولی خدا بخواد هیچ علمی نمیتونه جلوشو ب ...

بله درسته قدرت خدا فوق همه ی قدرت هاس

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️