2777
2789
عنوان

پیسی یا لکه های سفید روی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 25637 بازدید | 94 پست
عزیزم چجوریه؟من پسرم بدنش داره،خیلی سفید نیستن اما از تنش دو درجه سفیدترن.پیسیه؟؟

ببر متخصص پوست ببینه با یه دستگاه آبی رنگ نگاه میکنن  اگه پیسی باشه بهت میگه   شاید حساسیت داره  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم‌شوهرم‌ داشت انقد پول خرج کردیم و‌فایده نداشت 

هر چرت و پرتی هم گفتن استفاده کرد گانودرما سیاهدونه 

تهران رفت زیر نظر پژوهشی رویان اما الکی بود 

اما الان خوب داره میشه

یه دکتر داروساز ک خدا خیرش بده یه پماد ساختین داد بهمون 

قیمتش هم هشتاد فقط

من هم‌شوهرم‌ داشت انقد پول خرج کردیم و‌فایده نداشت  هر چرت و پرتی هم گفتن استفاده کرد گانودرما ...

خدا رو شکر..انشاءالله سلامت باشن

روی دارو چیزی ننوشته؟ترکیبش چیه؟

میشه ازش عکس بذاری؟🙏

خدا رو شکر..انشاءالله سلامت باشن روی دارو چیزی ننوشته؟ترکیبش چیه؟ میشه ازش عکس بذاری؟🙏

نه بنا به شرایط هرکس دارو‌را میده 

یعنی ممکنه مال شما فرق کنه با مال شوهر من 

میتونم شماره دکتره را بدم زنگ بزنی بهش

فقط باید کلی دعامون کنی چون مطمینم جواب میده

خدا رو شکر..انشاءالله سلامت باشن روی دارو چیزی ننوشته؟ترکیبش چیه؟ میشه ازش عکس بذاری؟🙏

سلام عزیزم نوزادم ۳۵ روزشه ده روز میشه کنار لبش و بین بینی ولبش لک سفید افتاده خودش سبزه است و با اینکه من واضح میبینمشون بقیه میگن دیده نمیشه .میتونی بگی شبیه لک پیسی است ؟ ممنونم حالا اگه شد عکسشو میفرستم .

خدا حفظش کنه😍

گلم انشاءالله چیز خواصی نیس..یه مدت صبر کن تا ببینی تغییر میکنه یا نه...تو بچه ها لکه ها با دلایل زیادی ممکنه بع وجود بیان..الان خیلی کوچولوئه🤗انشاءالله خودبه خود رفع میشه..

بعدا اگه نرفت باید ببری دکتر پوست با نور مخصوص ببینه

خدا حفظش کنه😍 گلم انشاءالله چیز خواصی نیس..یه مدت صبر کن تا ببینی تغییر میکنه یا نه...تو بچه ها لک ...

خیلی ممنون عزیزم .چشم .تغییر یعنی چجوری بشه گلم ؟ ببخش مزاحمت میشوم خیلی داغونم پیش پزشک بردم دو هفته گفت پماد درماید بزن بعد  بیار اگه نرفته بود