2777
2789
عنوان

ارزوهامون😍

194 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها الان یه مدته خیلی کم میام سایت امیدوارم ک همتون خوب باشین حال دلاتون محشره باشه جسم و روحتون شاد و سرحال

امشب حال و هوام عجیبه حس میکنم هر دعایی هر ارزویی ک امشب دارم بهش میرسم شمام ارزو هاتون خواسته هاتون حاجتاتونو بگید براتون دعا کنم امدم بیرون شهر تو دل طبیعت یه شب تاریک ستاره بارون یه نسیم خنک بهترین جا برای دعا کردن 😍انشالله تک تکتون به خواسته هاتون برسید اگه به نفعتونه

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

برا بارداری منم دعا کن😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه  خوشبختی من دعا کن😘❤

منم واست صلوات میفرستم👻😍

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

حالتو خریدارم😍

دعا کن این کرونا ری شکن شه و زن های خونه خراب کن جز جیگر بشن و به سخت ترین حالت ممکن جون بدن و عذاب بکشن و تاوان کاراشون رو بدن و مرد هایی هم که با این عجوزه ها رابطه دارن هم همین طور