سلام تا حالا شده حسرت به دلتون بمونه بعد از مرگ پدرم امیدم به برادران بود یک شب تلفن کردند وخیر دادند برادر کوچکترم بدون هیچ ناراحتی قلبی ایست قلبی کرده ومارو تنها گذاشت بیچاره مادرم چه ها کشید خواهرم که فاصله کمی با برادرم داشت ۶ ماه بعد از مرگ برادرم به سرطان ریه مبتلا شد از نوع خیلی نادر که نمی شد جراحی کرد بعد از شیمی درمانی ورادیو تراپی حالش خیلی بهتر شد چون خیلی دعا کرده بودیم از جمله ۲ بار زیارت عاشورای آیت الله حق شناس گفتیم معجزه شده و تمام نذر ها را بر آورده کردیم ما هرماه در منزل عزاداری امام حسین داشتیم و خواهرم خادم امام حسین بود فکر کردیم شفا گرفته خوشحال بودین وخدارو شکر می کردیم تا اینکه ناگهان دل،درد شدید گرفت نفهمیدیم متاستاز به کل بدن زده بعد از درد فراوان خواهر مهربانم و سنگ صبورم به برادر آسمانی پیوست ومارو تنها گذاشت من خیلی بی تابی می کنم همه منو مذمت می کنند که این گریه ها باعث اتفاقی دیگری زبانم لال نشود به خدا دست خودم نیست دارم دق می کنم بیچاره مادرم،داغ دو جوان خیلی سخته من دارم دق میکنم شب وروز ندارم نمی دونم چکار کنم آرامش پیدا کنم جایی رو ندارم اینجا با شما عزیزان،درددل کردم نمی دونم چکارکنم کمکم کنید
حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خندههام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهممیرم البتهنه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔منقشنگ تر ازدنیایخودم سراغ ندارم😍
از دست دادن خیلی سخته دوست من ولی من شنیدم که ما قبل از تولد پذیرفتیم که بعضی از سختی ها و مراحل رو تجربه کنیم پس باید صبور و شجاع باشیم دنیا همینه یک روز غم یک روز شادی
خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
خدا صبر بهت بده منم مامان ندارم داغ عزیز دیدم اونم مامان جوون من ک بعد رفتنش کل زندگیمون متلاشی شد و خیلی چیزا بهم ریخته و هیچ وقت سرجای خودش برنمیگرده
کاربری سوممه کلا فعالم و دراین راستا تلاش میکنم امیدوارم ب ی جای خوب برسم 😂😂