2777
2789
ظهر خواب بودم تو پذیرایی  ابجیم الان برام تعریف کرد گفت تو خواب بودی پاشدم برم تو اتاق دیدم در ...

خدا نکشتت   

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
چجور دزدی خب  دزد داریم تا دزد یکی واسه تفریح دزدی میکنه یکی عقده داره یکی پول نداره

همش یه کاره ولی . نون زحمت کشیده یکی دیگه رو میبره و شاید اون آدم زندگیش نابود بشه با این کار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نگیر میخوام بدونم زن و بچشون می دونن ؟ چرا دزد میشه یه ادم

کسی که من دیدم

زن و بچه نداشت خودش یه دختر نوجوون بود متاسفانه🤦🏻‍♀️

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

پسر همسایه مامانم.تک فرزند بودهیچی کم نداشت تو زندگیش  از یه خانواده خوب زن گرفت همسرش خیلی خوشکل وبا فرهنگ بود...ولی از خونه پدر خانومش دزدی کرد طلاهای مادرخانومشو دزدید.گیر افتاد همسرشم طلاق گرفت..وسوسه.طمع.فقر.اعتیاد..احتیاج و.....علتهای سرقت هستن

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
تازگی ها خیلی دزدی دیدم اطرافم . راستش هیچ جوره نمیتونم حق بدم به دزد . میخوام بدونم زندگیشون چطوره

زندگیشون پر استرس وبدبیاریه وحبس!اصلا پول دزدی برکت نداره که هیچ به زمین گرم میزنتشون!حتی یکیشون سالهاست کنار گذاشته ولی تا قرون اخر که هیچ از پول حلالشم ضرر کرد تا روی پله اول ایستاد ولی باز رو اولادشون تاثیر لقمه حروم هست وبعد از سالها بچش آزارش میده ،خدا آخر وعاقبت همه رو به خیر کنه

دزد ک جیب مردمو بزنه نه

ولی دزدای دیگه زیادن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دزد اگه منطورت از دیوار خونه مردم بالا بره نه ولی اگه منطورت پول مردمو بالا بکشه اره زنشم میدونه ککش ...

این مورد منم دیدم

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

آره یه دزدمیشناسم به هزاروپونصدتومن پول یتیم هم رحم نکردبنده خدامیخاست نون بخره باهوشون که خانم دزده دزدیدشون خانم دزه الان شوهرویه دخترتوی خونه مستقل داره براخودش پادشاهی میکنه 

گل مریم 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗همیشه به یادتم💞

اره از همشهریام ویه همسایم

ولی که زنش بیخیاله دوتام ازش پسر داره

دومی هم پدرومادرش دیگه از خجالت نمیدونن چه واکنشی داشته باشن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"