2777
2789
عنوان

گیتار

198 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میخواستم یه گیتار بخرم ..تو سایتا یکم راجبش خوندم نوشته بهترین ساز واسه مبتدی ها یا ماها c40هست قیمتشم 2900 تومن ..کسی میدونه گیتار تو این رنج قیمت چه مارکی خوبه ؟!

اگه میخای تازه شروع کنی فقط ایرانی بخر الماس در حد 400،500 هست😐

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

پارسی برای آموزشی خوبه قیمتش هم خوبه جنس ایرانی هستش...

مارکهای دیگه گرون هستن...

الهمرا... فندر... یاماها... ایبانز ... و خیلی مارکهای دیگه اینا نسبتا گرون هستن

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه میخای تازه شروع کنی فقط ایرانی بخر الماس در حد 400،500 هست😐

الماس صداش کِز داره و کلا نخری بهتره مخصوصا برای آموزشی

الماس صداش کِز داره و کلا نخری بهتره مخصوصا برای آموزشی

من خودم وقتی میخاستم شروع کنم الماس گرفتم کیفیتش خوب بود به استادمم نشون دادم گفت خوبه نمیخاد بیشتر هزینه کنی فعلا

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
پارسی برای آموزشی خوبه قیمتش هم خوبه جنس ایرانی هستش... مارکهای دیگه گرون هستن... الهمرا... فندر.. ...

در حد 3 تومن باشه مشکلی نیست ولی واقعا نمیدونم خوبه یا نه 

من خودم وقتی میخاستم شروع کنم الماس گرفتم کیفیتش خوب بود به استادمم نشون دادم گفت خوبه نمیخاد بیشتر ...

ما تو آموزشگاه اصلا این گیتارو پیشنهاد نمیکنیم چون چندمورد داشتیم که خیلی اذییت میشدن بخاطر کیفیت پایین و ناصافی صدا

ما تو آموزشگاه اصلا این گیتارو پیشنهاد نمیکنیم چون چندمورد داشتیم که خیلی اذییت میشدن بخاطر کیفیت پا ...

جدی؟ من خیلی راحت بودم باهاش

شما اموزش میدید؟

در حد 3 تومن باشه مشکلی نیست ولی واقعا نمیدونم خوبه یا نه 

پارسی برای هنرجوهامون خریدیم که هم توان خریدش رو داشتن و هم کیفیتش نسبتا خوب بود...شما همون یاماها c40 رو بخری خیلی خوبه در ۳ تومن فقط این گیتار خوبه...

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز