2777
2789
عنوان

پیام بدم یانه مسئله این است؟

135 بازدید | 14 پست

یکی از مشتریای شرکت به خاطر طراحی خوبم بهم گفت شماره کارت بده یه شیرینی بهت بدم حالا دیروز قرار بود بهش شماره کارت بدم یادم رفت الان به چه بهونه ای پیام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه استوری مطابق با کارت بزار ک جای تحسین داشته باشه، اگر اومد ریپلی کرد جواب داد اونوقت حرف زدی بهش شماره کارت بده

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
بنظرم یه استوری مطابق با کارت بزار ک جای تحسین داشته باشه، اگر اومد ریپلی کرد جواب داد اونوقت حرف زد ...

اینستامو نداره

الان پیام بدم به نظرت یانع؟

جواب نمیدین     الان ضایع نیست

نبابا هیچم ضایع نیست مگه حرفش مدت دار بود 😑

مردم حقشونو از دهن شیر میکشن اونوقت شما خجالت میکشی بنظر من اصلا هم بی ادبی و بی کلاسی و اینا نیست خیلی راحت شماره کارت رو برفرست سر حرف رو باز کنم  و اینا هم نداره  طرف ماهی نیست که یادش بره میفهمه

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

مامانم تو اینجور مسائل هم رک هم مودبانه برخورد میکنه اتفاقا همه هم باهاش راحترن تا اینکه سر حرف رو باز کنه و منظور غیرمستقیم بیاره ...من غیر مستقیم یه چیزی رو میخواستم بفهمونم طرف راحت گفت منظورت فلان چیزه بیشتر خجالت کشیدم اونم گفت خب راحت بگو حرفت رو 😊

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
مامان تو اینجور مسائل هم رک هم مودبانه برخورد میکنه اتفاقا همه هم باهاش راحترن تا اینکه سر حرف رو با ...

پس میگم سلام اقای فلانی شماره کارت که میخواستین

اینستامو نداره الان پیام بدم به نظرت یانع؟

اگ خیلی لازمه   یه پیام بده یا درباره چیزی ک ارائه دادی یه حرفی مطرح کن، سرصحبت رو باز کن

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
2790
2778
2791
2779
2792