2777
2789

سلام چند ماهی؟اگ خدای نکرده بچه احتیاج ب دستگاه داشته باشه هزینه ی شبش فک کنم ۱ تومن باشه شایدم بیشتر شده باشه الان و اینکهو اینکه شنیدم همه دستگاه ها رو ندارن باید ببرن بیمارستان امام علی البته اونجاهم فک کنم یا قبول نمیکنن یا خیلی سخت قبول میکنن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

شما دکترت کیه؟ البته تو این وضعیت کرونا شاید اونجا خلوخ تر باشه چون بیمارستان امام علی هم کرونایی هارو می برن شمال رو نمیدونم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چند ماهی؟اگ خدای نکرده بچه احتیاج ب دستگاه داشته باشه هزینه ی شبش فک کنم ۱ تومن باشه شایدم بیشت ...

من الان هفته ۳۸ هستم آره یه دستگاه فقط نداره که برای بچه های زود رس

شما کجا زایمان کردی دکترتون کی بود 

شما دکترت کیه؟ البته تو این وضعیت کرونا شاید اونجا خلوخ تر باشه چون بیمارستان امام علی هم کرونایی ها ...

شمال پیگیر شدم کمتر آلوده بخش جدا هست ولی امام علی دولتی‌ه من ی بار رفتم اینقدر بد بودن پرستارا با چیزایی که شنیدم و.. وحشت دارم برای زایمان برم اونجا

من الان هفته ۳۸ هستم آره یه دستگاه فقط نداره که برای بچه های زود رس شما کجا زایمان کردی دکترتون کی ...

من طبیعی زایمان کردم بیمارستان  امام علی

بروان

من طبیعی زایمان کردم بیمارستان  امام علی بروان

منم تعریف این دکتر شنیدم ولی مرد معذبم

من اول خواستم طبیعی کنم ولی بعدش ترسیدم ی روز رفتم بیمارستان یکی داشت زایمان میکرد با کلی جیغ و وحشت و...

گفتم سزارین کنم انتخابی

شمال پیگیر شدم کمتر آلوده بخش جدا هست ولی امام علی دولتی‌ه من ی بار رفتم اینقدر بد بودن پرستارا با چ ...

چرا رفتی؟اکثر جاها همینه دولتی پرستارا زیاد تحویلت نمیگیرن

منم تعریف این دکتر شنیدم ولی مرد معذبم من اول خواستم طبیعی کنم ولی بعدش ترسیدم ی روز رفتم بیمارستان ...

آره منم مجبور شدم شرایط بدی داشتمشَ۴۴ُفس

الان قانون اینه ک سزارین نمیکنن انتخابی بدک نبود زایمان درد داره دیگ مگر اینکه ب زنجانی پشت دست داده باشی

الان قانون اینه ک سزارین نمیکنن انتخابی بدک نبود زایمان درد داره دیگ مگر اینکه ب زنجانی پشت دست داده ...

نه شمال انتخابی داره قرار بود به من نوبت بده که امروزنیومد

پشت‌دست هم ندادم نرخ بیمارستان ۶ تومان انتخابی سزارین هست

الان قانون اینه ک سزارین نمیکنن انتخابی بدک نبود زایمان درد داره دیگ مگر اینکه ب زنجانی پشت دست داده باشی