2777
2789
عنوان

مرگ همسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یادمه شما دوران عقدم مشکل داشتید امیدوارم هر چی صلاحته پیش بیاد

میبینی زورکی نمیشه کسیو ساخت 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

عزیزم فقط میدونم برای هیییییچ کسی ارزوی مرگ نکن...میتونی جدا بشی ازش 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4729802&slug=%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9-%D8%AD%D8%B3%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88-%D8%AF%D9%84%D8%B4%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=147075465

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
من شمارو یادمه اونهمه عشق  امیدوارم مشکلتون زودتر حل شه🤲

یادته میمردم براش 

ولی الان دلم خونه دیگه نمیجنگم واسش چون نمیجنگه واسه دلم 

اره در جریانم که چقد اذیت شدی کاش ازون اول وارد این زندگی نمیشدی

اونموقع بهترین زمان واسه جداییم بود 

دارم تلاش میکنم کنکور قبول شم مستقل شم برم شهر دیگه سرگرم باشم جداشم ولی با این ذهن آشفته چی یادم میمونه 

منم یه زمانی ارزو میکردم پدرم بمیره و حتی مامانم و خواهرام هم این ارزو رو داشتن .ولی بعدااا نمیدونیم چجوری شد که قدر داشته هامونو فهمیدیم ‌هرچقدر هم بد بود بابام بود ‌.‌الان میگم چرا من اون حرف و ارزو رو داشتم خدا منو نمیبخشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
بله یادمه  نمیدونم چی بگم بسپر به خدا امیدوارم همون حس عاشقانه تون دوباره برگرده🌹

جوری اذیتم میکنه با حرفاش که سرمو کوبیدم تو شیشه از دسش

منم یه زمانی ارزو میکردم پدرم بمیره و حتی مامانم و خواهرام هم این ارزو رو داشتن .ولی بعدااا نمیدونیم ...

منم این ارزو رو دارم 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
اونموقع بهترین زمان واسه جداییم بود  دارم تلاش میکنم کنکور قبول شم مستقل شم برم شهر دیگه سرگرم ...

سعیتو بکن که کنکور رشته ی خوبی قبول شی مستقل شو تا وابسته ی کسی نباشی

ایشالا که بهترینا برات اتفاق بیفته