2777
2789
عنوان

مرگ همسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 68 پست
منظورت محبت کلامی هس؟اخه خیلی از مردا نمیتونن باکلام محبت شونو بروز بدن شایدم بخاطر غرور شون،ولی باخ ...

محبتش فقط زمان نیاز جنسیشه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

آرامش میخوام از خدا بقران دلم شکسته ازش بهش میگم با مادرت نمیرم یه ساختمون میگه دست تو نیست

برات حتما دعا میکنم عزیزم

شوکه شدم ...

ولی حتما با مشاور صحبت کن

دور از جونت داری خودتو از بین مییری

الهی خیلی زود مشکلاتت حل شه🤲

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی هنوز دوستش داری؟

نه بعنوان همسر 

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
چقد بد،اینجور محبتی اصلا ب دل ادم نمیشینه،حواست باشه فقط یکبار زندگی میکنی،راه اصولی روپیداکن نه ارز ...

به من میگه تو دوست پسر داری نمیزاری حامله شی 

بخدا اخلاق نداره بخاطر اون بچه نمیخوام 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

منم اینجوری بودم.هفت سال هم بخاطر بی خیالی همسرم و اینکه زیاد کاری نبود بچه دار نشدم.خودم سرکهر میرفتم و حقوق خیلی خوبی داشتم و خرج همسرم و کل زندگی پای خودم بود.ولی دیدم فایده نداره هرچی صبر کنم.تصمیم گرفتم که بچه دار شم.البته همسرم مهربونه ولی خیلی درون گراست و اصلا عشقش رو بروز نمیده که خیلی عذاب آوره.دیگه پارسال نی نی دار شدم و کل عشقم و وقتم و احساس رو خرج بچم میکنم.شوهرمم یکم به خودش اومده.دیگه سرکارم نمیرم ولی اصلا ولخرجی و هیچ خرجی ندارم.در حد خرید خونه پول میگیرم ازش.لباس هم اینقدر تو اون چندوقت برای خودم خریدم که چیزی نیاز ندارم.منی که حسابم همیشه پر بود الان شپش ته جیبم میپره😂 ولی راضیم.همین که بچم هست و تنها نیستم خداروشکر.معجزه ی زندگی ما بود و هست و خواهد بود واقعا.همسرمم به عشق بچمون کار میکنه