نلییی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 49 عنوان مامان 139 بازدید | 15 پست سلام دوستان یه مشورت میخواستممن پدرم ۵ سال پیش فوت کرد خودم ازدواج کردم خواهرم تازه ازدواج کرد. الان مامانم تنها مونده و ما دوتا خواهر تمام غم تنهایی مادرم. سنی هم نداره ۵۵ سالشه کسی تجربه مشترک داره؟؟؟ شما چیکار کردین؟؟ 1399/05/01 | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simgol عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 756 بهش گفتیم ازدواج کن اونم رید ب هممون 😂😂😂 در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
sahar19977 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3699 مامان بزرگم ۷۰سالشه از وقتی بابا بزرکم فوت کرده میگه منو تنها نزارین وگرنه یه حاج اقا میارم پیشم بمونه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ما هم تنهاش نمیزاریم😑😑😑 هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
دختر_قجری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 9284 مامان بزرگم ۷۰سالشه از وقتی بابا بزرکم فوت کرده میگه منو تنها نزارین وگرنه یه حاج اقا میارم پیشم بمو ... خخخخ خیلی باحالن مامان بزرگم واسه همه مردا خودشو میگرفت یکی از در حیاطش رد میشد کاری ام ب این نداشت گیر میداد ک دفعه اخرته خدا بیامرزش خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
banoraha عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29 خونه نزدیک خودتون براش پیدا کنینیه جوری خودشو میتونه سرگرم کنه با هر کاری که دوست داره. ۵۵ سال سنی نیست حتی میتونه ازدواج کنهیا یه کار خونگی در خور شخصیت خودش میتونه پیدا کنه راحت😊😊
sahar19977 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3699 خخخخ خیلی باحالن مامان بزرگم واسه همه مردا خودشو میگرفت یکی از در حیاطش رد میشد کاری ام ب این نداشت ... خدا بیامرزتش مامان بزرگم میگف رفته بودم بیرون یکی سنگین نگاه میکرد میخواست شماره بده انگار تا خونه افتاد دنبالم😂😂😂😂وای مرده بودیم از خنده😂😂😂😂 هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
نلییی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 49 خونه نزدیک خودتون براش پیدا کنین یه جوری خودشو میتونه سرگرم کنه با هر کاری که دوست داره. ۵۵ سال سنی ... الان امکانش نیست
نلییی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 49 بهش گفتیم ازدواج کن اونم رید ب هممون 😂😂😂 ما هم همینطور.مادر شما هم تنهاست؟؟بدبختی از این مدل زنا هم نیست بره بگرده دوستی داشته باشه همش تو خونس😔😔😔
hamideh199 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21976 الان امکانش نیست فعلا نوبتی برید پیشش تا خونه نزدیکتون بگیره یا ازدواج کنه مامان منم تنهاس البته داداش م مجرده منم غصه تنهاییش رو خیلی میخورم عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️
نلییی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 49 فعلا نوبتی برید پیشش تا خونه نزدیکتون بگیره یا ازدواج کنه مامان منم تنهاس البته داداش م مجرده منم غص ... نوبتی یعنی یک شب در میون باید بریم اونجا بمونی اصلا شدنی نیست مردا درک نمیکنن. کاش خدا انقدر زود بابا هارو نمیبرد. خوش به حالت کاش ما هم بیشتر بودیم
asenadvamahya عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 1765 قبول نمیکنه من از خدامه اگر میتونید باهم زندگی کنید که خوبه حداقل یمی بیغرید پیشش مثل همخونه خدایا شکرت
مهتاب__98 عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 3688 خیلی سخته اینجوری.خاله نداری اون بره پیش مامانت بمونه. دلیلی برای استرس وجود نداره
گرتل۴ عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 14624 ۵۵ سال که میانسال هستن ،بهترین حالتش اینه که منزلشون نزدیک یکی از دخترها باشه حالا امسال نشد،پیگیری کنید در آینده نزدیک اینکارو بکنید