2777
2789
عنوان

مامان

139 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یه مشورت میخواستم

من پدرم ۵ سال پیش فوت کرد خودم ازدواج کردم خواهرم تازه ازدواج کرد. الان مامانم تنها مونده و ما دوتا خواهر تمام غم تنهایی مادرم. سنی هم نداره ۵۵ سالشه کسی تجربه مشترک داره؟؟؟ شما چیکار کردین؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان بزرگم ۷۰سالشه از وقتی بابا بزرکم فوت کرده میگه منو تنها نزارین وگرنه یه حاج اقا میارم پیشم بمونه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ما هم تنهاش نمیزاریم😑😑😑

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
مامان بزرگم ۷۰سالشه از وقتی بابا بزرکم فوت کرده میگه منو تنها نزارین وگرنه یه حاج اقا میارم پیشم بمو ...

خخخخ خیلی باحالن مامان بزرگم واسه همه مردا خودشو میگرفت یکی از در حیاطش رد میشد کاری ام ب این نداشت گیر میداد ک دفعه اخرته خدا بیامرزش

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤

خونه نزدیک خودتون براش پیدا کنین

یه جوری خودشو میتونه سرگرم کنه با هر کاری که دوست داره. ۵۵ سال سنی نیست حتی میتونه ازدواج کنه

یا یه کار خونگی در خور شخصیت خودش میتونه پیدا کنه راحت😊😊

خخخخ خیلی باحالن مامان بزرگم واسه همه مردا خودشو میگرفت یکی از در حیاطش رد میشد کاری ام ب این نداشت ...

خدا بیامرزتش

مامان بزرگم میگف رفته بودم بیرون یکی سنگین نگاه میکرد میخواست شماره بده انگار تا خونه افتاد دنبالم😂😂😂😂وای مرده بودیم از خنده😂😂😂😂

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
الان امکانش نیست

فعلا نوبتی برید پیشش تا خونه نزدیکتون بگیره یا ازدواج کنه مامان منم تنهاس البته داداش م مجرده منم غصه تنهاییش رو خیلی میخورم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

فعلا نوبتی برید پیشش تا خونه نزدیکتون بگیره یا ازدواج کنه مامان منم تنهاس البته داداش م مجرده منم غص ...

نوبتی یعنی یک شب در میون باید بریم اونجا بمونی اصلا شدنی نیست مردا درک نمیکنن. کاش خدا انقدر زود بابا هارو نمیبرد. خوش به حالت کاش ما هم بیشتر بودیم