2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون اصلا بهش پول نمیده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 52 پست
نه  بگو بشینه باهاش صحبت کنه بگه با این مسیله کنار نمیاد   خواهر منم شوهرش همین بود ...

خیلی باهاش حرف زده اصلا درست نمیشه میگه پول میخای چکار لباس میخوای چکار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم هر چی میگم میگه خریدای خونه با خودم نمیخاد بری مغازه 😐مانتو لباسم هر وقت بخام خودش میبرتم باهم میخریم هر وقتم بگم پول بهم میده گزاشتم پسندازم چون خرجی ندارم ..از اولش زن نباید برا خودش خسیس بازی دربیاره تا مرد هم عادت کنه ..ما زنا شاید میگم قناعت میکنیم اما بدتر داریم به خودمون فشار میاریم

خیلی باهاش حرف زده اصلا درست نمیشه میگه پول میخای چکار لباس میخوای چکار

قهر نکنه بده خونه بابات  اصلا.همون تو خونه خودش قهر کنه قیافه بگیره حرف نزنه.برای چی کهنه اینو اونو می پوشه؟ 

از کسی لباس نگیره وقتی شوهره گفت مثلا بریم خونه بابام بگه من لباس ندارم نمیام

شوهر من نه؛خواهر طفلک  خیلی باهاش حرف زده درست نمی شه که نمیشه

آها عذر میخام😐🤦🏻‍♀️

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
قهر نکنه بده خونه بابات  اصلا.همون تو خونه خودش قهر کنه قیافه بگیره حرف نزنه.برای چی کهنه اینو ...

ببین کلا شوهرش از خداشه  خواهرم هیچ جا نره،وقتی ام میگه قهر میکنم میرم میگه خوش اومدی انگار اصلا آدم نیست خیلی عجیبه

ببین کلا شوهرش از خداشه  خواهرم هیچ جا نره،وقتی ام میگه قهر میکنم میرم میگه خوش اومدی انگار اصل ...

پس از همچین آدمی بچه دار نشه فعلا.بره مشاوره اگه مشکلش حل نشد طلاق بگیره تا جوونه 

2790
2778
2791
2779
2792