2777
2789
عنوان

مامانم!

142 بازدید | 18 پست

فک میکنه تمام مدتی ک گوشی دسته منه دارم با نامزدم لاس میزنم!

هروقت میاد تو اتاقم میپرسه با فلانی ای ؟؟

چخبررررر؟

چی میگهههه؟

همه اینارم قشنگ میپرسه و توقع داره من جواب بدم

منم میگم والا من کلا یه ساعتم با اون حرف نمیزنم ولی با یه نگاه خر خودتی طور نگام میکنه و میره 

اعصابمون خورده چیکار کنم از دست این طرز فکرشون؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

حالا جالبیش اینه من اصن حرفی با نامزدم ندارم 

روزی یه ساعتم حرف نمیزنیم 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
واه واه قربون مامانم برم نصفه شب از خونه میزدیم بیرون یه سوال نمیپرسید کجا میرید

😔⁦☹️⁩

عزیزم میخواد مطمئن باشه رابطه خوبی دارید

اینا سوالات بدی نیست، چرا اعصابتو خورد میکنی!؟

بگو یک ساعت پیش حرف زدیم سلام رسوند  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم میخواد مطمئن باشه رابطه خوبی دارید اینا سوالات بدی نیست، چرا اعصابتو خورد میکنی!؟ بگو یک ساع ...

شاید فهمیده ک رابطه خوبی نداریم...

مامان من نصف شب میاد تو اتاقم ببینه با گوشیم یا نه 😒 در این حد شک داره  بهونشونم اینه چشمات ض ...

عقدی ؟

شاید فهمیده ک رابطه خوبی نداریم...

پس حدسم درست بود   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حالا جالبیش اینه من اصن حرفی با نامزدم ندارم  روزی یه ساعتم حرف نمیزنیم

قدر مادرتو بدون دوست داره وبراش مهمی که میپرسه مادره دیگه

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.