2777
2789
عنوان

خسته شدم

196 بازدید | 23 پست

بخاطر کرونای لعنتی یه سره تو خونم

هیچ جا نمیرم

امروز گفتم برم پشت بوم یکم هوا بخورم

حوصلم بیاد سرجاش

ازونور مامانم پاشده باهام بیاد انگار میخام فرار کنم از رو پشت بوم

بعد ک گف خیلی گرررمه پاشو بریم همینو بهش گفتم ک مگه میخام فرار کنم؟ تو برو هروقت خاستم میام 

بعد ک مامانم رفته پایین 

داداشم اومده بالا ک بابا میگه خل و چل بیا پایین ! 

محلش ندادم

بعد ک اومدم بیام پایین میبینم داداشم پشت در قایم شده ک منو بپاعه!

بعد با خنده میگه با کی داشتی حرف میزدی ها؟ منم فقط فحشش دادم 

چیکار کنم از دستشون؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

در ضمن بگم ک دوسالم نیس !

بیس و دو سالمه!

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

خل و چل برو پایین خو

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شعورت در همین حده 

تو هم جنبت درهمین حده

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

امان از دست بعضی خانواده ها که فکر میکنن دختر اسیرشونه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بضی مادر پدرا خیلی حساسن باید بسازی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
امان از دست بعضی خانواده ها که فکر میکنن دختر اسیرشونه

حس یه زندانی رو دارم 😔

خانواده منم همینن 😐 قشنگ درکت کردم باور کن من برای همین اخلاقاشون رو پشت بوم نمبرم فک میکنن میخام ل ...

فقط خودمو لعنت میفرستم ک مجبورم با اینا زندگی کنم

خیلی بی غیرتم این کاراشون تهه توهینه 

وایی حساسن مثل بابام ولی من جیغ میکشم سرش 🤣البته من شیطونم خیلی ۱۹ سالمه😎

من شیطونی ای هم نکردم والا 

فقط واسه هواخوری رفته بودم