2777
2789

فکر کنم کروناس

بازم هرجور دوس داری

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

شما درست کنی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فکر کنم کروناس بازم هرجور دوس داری

من که راضی نیستم بهشونم نمیگم بیارن خودمم نمیخواستم ولی دیگه وقتی خودشون میخوان بیان اونم با فامیل دیگه ما چی بگیم

بله....البته بعدازظهر خانما هستن برا شامم که آقا خانوم

چه خبره😁😁😁بگو همتون شب بیاید

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عکس نمیاد وگرنه برات چیزایی میفرستادم که ایده شه

ی کادو میخوان بدن بعد قراره فامیلاشونم بیارن برا شام😐 اونم تو این اوضاع

خدا بهتون رحم کنه مبتلا نشید

معمولا فقط پدر و مادر و خود داماد میان ی سر ی کادو میدن میرن یا حتی داماد خودش تنها میاد به عروس سر بزنه کادوشم میده

🌷
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز