2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نیستم ولی میتونم بیام تو تاپیک  

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
از اینکه مجردین چه حسی دارین ؟

هیچ حسی اکثر مجردا بازه سنی سی وسی به بالان ادم نکشتیم وفرد مورد علاقمون پیدا شه ازدواجم میکنیم نظر دیگرانم برامون مهم نیس اصلا !

خدایا داده ونداده ات راشکر

نمی دونم قسمت نبوده یا اینکه شرایط زندگیم طوری بوده که نتوستم ازدواج کنم خسته شدم از بس که دیدم دخترهای فامیل ازدواج می کنن و فامیل می پرسن شما چرا ازدواج نمی کنی نمی دونم چه جواب قاطی بدم که از شر حرفهاشون خلاص بشم بخاطر حرفهاشون دلم نمی خواد برم مهمونی یا با کسی رفت و امد داشته باشم

نمی دونم قسمت نبوده یا اینکه شرایط زندگیم طوری بوده که نتوستم ازدواج کنم خسته شدم از بس که دیدم دختر ...

خی اسی اگه ماها میخواستیم باهر ننه قمری ازدواج کنیم که راحت ازدواج میکردیم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
نمی دونم قسمت نبوده یا اینکه شرایط زندگیم طوری بوده که نتوستم ازدواج کنم خسته شدم از بس که دیدم دختر ...

اولا بگید به شما مربوط نیس

دوما بگید ازدواج مهم ترین دستاورد زندگی نیس 

انتخابتون این بوده که مجرد بمونیدو به کسی ربطی نداره

خی اسی اگه ماها میخواستیم باهر ننه قمری ازدواج کنیم که راحت ازدواج میکردیم 

احسنت

ازدواج لازمه تو زندگی اما تنها راه زندگی کردن نیست

میتونید از فرصتتون برای کارای بهتر مثل ورزش تفریح تحصیل هنر استفاده کنید

ازدواج بخاطر فرار از تنهایی یا حرف بقیه از چاله در اومدن و تو چاه افتادنه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔