2777
2789
عنوان

دلم گرفته..😣😣😣😢

47 بازدید | 4 پست

امروز بچه ام همش لج میکرد گریه میکرد برلی خوابش ولی نمیخوابید..من داشتمش تا شوهرم بخوابه بیدار شده بچه باز گریه میکرد میگ برو شمال پیش مامانت اینا کمک کنن اینا ..هم من اینجا یکم استراحت کنم..دلم گرفت اینگاری مامانم اینا مجبورن ک کمک کنن..من اصلا دوس ندارم برم همش میگم ما خودمون خواستیم بچه بیاریم خودمون هم باید پای همه چیزش باشیم خسته نشیم..ولی وقتی این حرفو زد بهش گفتم بیاد مارو فردا  ببره...قصدم اینه ک وقتی مارو رسوند میخواد برگرده بهش بگم حالا حالا دیگ نمیام خونه ..بنظرتون اینجوری خوبه؟

چه کاریه میدونی چقدر ضربه میزنی ب زندگیت بااین حرف؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم از وقتی بچه دار شدیم چون پسرم کولیک داشت شبا تا صب گریه میکرد.شوهرم جای خوابشو عوض کرد.چون روز سرکار میره خسته‌س شبم خونه استراحت نداشته باشه.ولی از اون ور بم گفته هیچکاری نمیخواد انجام بدی.با بچه بخواب با بچه بیدار باش.الان پسرم ۶ماهشه.خوابش بهتر شده کولیکش خوب شده.ب خونه‌م میرسم ب شوهرم میرسم شوهرمم استراحت میکنه.

عزیزم منم از وقتی بچه دار شدیم چون پسرم کولیک داشت شبا تا صب گریه میکرد.شوهرم جای خوابشو عوض کرد.چون ...

اخه من خیلی ناراحت شدم.بچه ام برای اولین بار بود گریه میکرد اینجوری...وگرنه هر روز خوابش خوبه منم خوابشو ی جوری تنظیم کردم ک شوهرم میاد با شوهرم بخوابه ک اذیت نشه..امروز وقتی بهم این حرفو زد بهم بر خورد واقعا اینهمه زحمت بکش این حرفو بزنه

2790
2778
2791
2779
2792