2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط ی قوطی خوردم خیلی چاق کرد شکمم خیلی بزرگ شد انگار ۴ ماهع بچه دارم..وقتی تموم‌شد لاغر شدم و اشتهام کلا کور شد حالت تهوع پیدا کردم اصن نمیتونسم چیزی بخورم خیلی زود لاغر کرد..از من میشنوی اصن نخر بدرد نمیخوره ورم میدع بعد معده رو داغون میکنه

پف میده.دختر داریم قرض فرشته خورد که جنسینگ داره.پف کرد.گفتم انگار کورتون خوردی مثل پفکه دیکه نخور.دامادمون که پرستاره بهش گفت چند نفر تو بخش ما جوون ازینا خوردن نارسایی کامل کبدی گرفتن.سرچ کرد خودش دید میگن پر دگزاست و کلسیم بدنو نمیذاره جذب بشه و کار خیلیا به استخون دردای شدید و تعویض مفصل حتی رسیده.ترسیددختر داریم قرصو قطع کرد بعد دو هفته فوری لاغر شد باز پفش خوابید. پشت کمرش و سرشونه هاش شد پر جوشای ریز.از درد لگن و دندون شب خواب نداشت. الان یه مقدار بهتره

چ خوب صورت خیلی خوبه  من دوس دارم.صورتم.چاق چاق بشه لاغر بود

اره فقط یهو قطع نکن .دومین دوره یک روز در میان بعد دو روز در میان .یهو قطع کنی سریع بادت میخابه من شوهرم استفاده کرد