2777
2789
عنوان

دلم خونه

111 بازدید | 10 پست

اینقد دلم گرفته اینقد دلم از یکی از فامیلام گرفته که نمیدونم باید چیکار کنم و کجا بگم دلم میخاد گریه کنم دلم میخاد تو روش برم وایسم اما ...😢😢😢

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناراحت نباش این مشکلات برای همه هست خیلی سخته من تازه پدرم فوت شده اینقد فامیلام بهم بدی کردن تو این مدت که نمیدونم به کجا پناه ببرم مگه چاره ای داره ادم؟ به خدا واگذارش کن 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور :) 
عزیزم ناراحت نباش این مشکلات برای همه هست خیلی سخته من تازه پدرم فوت شده اینقد فامیلام بهم بدی کردن ...

خیلی سخته که بع ادم تهمت دزدی بزنن 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
ایشالا خدا جوابشونو بده غصه نخور 

سپردمشون به خدا من کاری ازم بر نمیاد اما خدا انشاءالله جوابشونو بده 

عزیزم ناراحت نباش منم دلم خونه ازدستشون... دارم جدامیشم شدم نقل مجلسشون😭

همیشه دردناک ترین سنگ هاراکسانی به سمتت پرتاب میکنند که برایشان سنگ‌تمام گذاشتی  یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است...
عزیزم ناراحت نباش منم دلم خونه ازدستشون... دارم جدامیشم شدم نقل مجلسشون😭

عزیزم توجهی نکن مهم دل خودته حرفو همه میزنن میدونی ناراحتی من چیه اینکه مادربزرگم فوت کرد یه سال پیش بعد بابام از همه برادراش وکالت گرفت تا برع کارا انحصار وراثت کنه به خدا تو اون گرما از این اداره به اون ادارع میرفت تا کاراش جور شد حتی الانم هنوز تموم نشده بعد زن عموم در اومده میگه شما وکالت گرفتین رفتین پولا مادربزرگمو از بانک برداشتین خرج کردین من اینو شنیدم داغ کردم اصلا دهنم باز موند که ما اینقد دوندگی کردیم و تهمت دزدیم شنیدیم باور کن مادربزرگم اصلا یه قرون پولم نداشت اگ داشت تو بیمارستان و بی کس جون نمیداد خیلی دلم گرفته

عزیزم توجهی نکن مهم دل خودته حرفو همه میزنن میدونی ناراحتی من چیه اینکه مادربزرگم فوت کرد یه سال پیش ...

😔😔😔😔😔😔آخی عزیزدلم.... اجر شما پیش خدا مجفوظ میمونه

همیشه دردناک ترین سنگ هاراکسانی به سمتت پرتاب میکنند که برایشان سنگ‌تمام گذاشتی  یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است...
😔😔😔😔😔😔آخی عزیزدلم.... اجر شما پیش خدا مجفوظ میمونه

کاش میتونستم جوابشو بدم ولی اک بدم و بابام بفهمه جنگ میشه من هنوز دلم برا مادربزرگم تنگه ناراحتم بعد اینا به فکر مالشن