2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

175 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من میخام اقدام ب بارداری کنم دوره هام ۳۱ روزه تا ۳۵ روزس امروز روز ۱۱پریودیه کیت گذاشتم بشدت دو خطش پررنگ شد یعنی ب این زودی دارم تخمک گذاری میکنم؟؟یعنی امشب و فردا اقدام کنم؟؟گیج شدم🙂🙂🙂

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
آره عزیزم، اقدام کن، وقتی هر دو خط به اندازه هم پر رنگن ، یعنی تا ۲۴ دیگه تخمک گذاری میکنی. بار اول ...

ممنون☺والا ابان ی زایمان زودرس داشتم میخام واسه دومین بار اقدام کنم انشالله بگیره😘

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون☺والا ابان ی زایمان زودرس داشتم میخام واسه دومین بار اقدام کنم انشالله بگیره😘

ایشالله که جواب بگیری عزیزم.

من این ماه برای اولین بار اقدام کردم. با کیت پیش رفتم، روز ۱۳ و ۱۴ کیتم مثبت شد، هر دو شب اقدام داشتم.

الانم یه نی نی تو دلمه.

دیروز تست بارداری دادم. 🥰

ایشالله که جواب بگیری عزیزم. من این ماه برای اولین بار اقدام کردم. با کیت پیش رفتم، روز ۱۳ و ۱۴ کیت ...

وای چقدرعالی دلمو روشن کردی انشالله نی نی تو سالم بغل بگیری .سیکلت چندروزس؟راستش خیلی خوشحال شدم ک مثبت شد الان چون روزایی خوبیه و میتونم اقدام کنم اخه از دوشنبه قمردرعقربه و عید قربانه میترسیدم اون موقع بشه و این ماهم ازدستم بره امروز ۱۲سیکلمه راستی امشبو فرداشبو پس فردا شب با یکشنبه اقدام میکنم دعام کن بارداری خدا بهم نی نی سالم بده♥️♥️

من تلفظ کیت نمیدونم چطوره۰۰۰۰قیمتش چنده

Kit

17تومن خریدم مارک مکس ۱۴

وای چقدرعالی دلمو روشن کردی انشالله نی نی تو سالم بغل بگیری .سیکلت چندروزس؟راستش خیلی خوشحال شدم ک م ...

ایشالله که جواب بگیری عزیزم.

منم سیکلم مثل تو هست، ۳۰ الی ۳۵ روز.

ماه قبل اقدام نداشتیم ولی کیت زدم ببینم اصلا کی تخمک گذاری دارم. کیتم روز ۱۹ و ۲۰ مثبت شد.

ولی این ماه روز ۱۳ و ۱۴.

این ماه پیاده روی زیاد داشتم و از اول پری هر شب آب هویج خوردم. نمیدونم تاثیر اینا بود یا نه.

ایشالله که جواب بگیری عزیزم. منم سیکلم مثل تو هست، ۳۰ الی ۳۵ روز. ماه قبل اقدام نداشتیم ولی کیت زد ...

ارره منم این ماه خیلی داروگیاهی خوردم از ۵پریودیم وکلی چیز میز ک تخمکای خوبی بسازم انشالله خدا کمکم کنه اتفاقا دردای شبیه پریودی ام دارم یعنی روزای ۱۹ ۲۰دیگه اقدام نکردی؟؟

دیگه اب هویج نخور میدونی ک تو بارداری بده 

ارره منم این ماه خیلی داروگیاهی خوردم از ۵پریودیم وکلی چیز میز ک تخمکای خوبی بسازم انشالله خدا کمکم ...

نه دیگه از شب اقدام به بعد نخوردم.

نه ماه قبل اصلا قصد اقدام نداشتیم.

برناممون بود این ماه اقدام کنیم.

چقد کیت زدی مارکش جی بود؟؟من مکس ۱۴گرفتم کلا توش ۵تاس☹اره دقیقااا همون روزای ۱۴ ۱۵مثبتی مال منم امروز خیلی پررنگ شد دعام کن چقد امیدوار شدم خداخیرت بده♥️♥️

نه دیگه از شب اقدام به بعد نخوردم. نه ماه قبل اصلا قصد اقدام نداشتیم. برناممون بود این ماه اقدام ک ...

خوبه نی نی هامون قرن جدید بدنیا میان♥️♥️♥️

نه دیگه از شب اقدام به بعد نخوردم. نه ماه قبل اصلا قصد اقدام نداشتیم. برناممون بود این ماه اقدام ک ...

از شب اقدام به بعد یه جوری حس میکردم نطفه بسته شده.

چون همش گرفتگی عضلات شکم و رحم داشتم. نفخ و همچنین صبح ها که بیدار میشدم بدنم خیلی داغ بود.

۱۰روز بعد از اقدام تست بارداری زدم ، کم رنگ ترین خط دنیا رو نشون داد.

فرداش زدم واضح تر شد، ولی بازم خیلی محو بود. تا دیروز یعنی روز ۱۳ بعد از تخمک گذاری ، هر روز تست زدم، پر رنگ تر میشد. تا اینکه دیروز تست دیجیتال زدم، نوشت بارداری