2777
2789
عنوان

وام مستاجرها...

392 بازدید | 65 پست

سلام خانمها امروز اخبار میگفت وام میدن به مستاجرا....چجوری قضیش...کسی اطلاعاتی داره

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صاحبخونه ماگفت من نمیام براتون انجام بدم

ازبس بفکرمال خودشونن که زیادکنن ازدلشون نمیادیه چندرغازاونم باوام برداریم

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
صاحبخونه ماگفت من نمیام براتون انجام بدم ازبس بفکرمال خودشونن که زیادکنن ازدلشون نمیادیه چندرغازاون ...

چه ربطی به صاحب خونه داره.  

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

میگن اونایی که حقوق ثابت دارن... بهشون میدن... پس ما چی؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
از ده میلیون تا هفتاد میلیون میدن یک ساله با اقساط دوازده درصد شما فقط قسطا رو پرداخت میکنین سر سالم ...

این تکذیب شد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خاک برسرشون نمیتونن یکاری نکنن که گرون نشه 

بجاش وام میدن معلوم نیست چه داستان هایی داره وامه

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین