جوجه_رنگی_زرد مدیر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1647 عنوان رابطه | مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 63 پست عذر میخام ک اینجا مطرح میکنم همسرمن موقع رابطه خیلی تعریق داره تقریبا مث کسی میشع ک از زیر دوش اومده بیرون فقط هم موقع رابطه انقد تعریق دارهکسی هس اینجوری بوده باشع؟؟ 1399/05/01 | 17:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maya_estilaf عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2801 😜😜❤️❤️🍫🍫 لامصب تو همه جا هستي😂 علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏 من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 خدانکشت😂😂😂😂 یه حوله بزار کنارتون تند تند سر و صورتشو خشک کنه🤦♀️ روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
جوجه_رنگی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1647 ولی من باشم بدم میاد چندشم میشه اینجوری ک میگی آب ازش میچکه😥 عاخی همسرمه خب ادم ک از شوهرش چندشش نمیشه😂😻
pechii عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 ولی من باشم بدم میاد چندشم میشه اینجوری ک میگی آب ازش میچکه😥 وا از اون حرفا بودا تو تا حلق لبتون میره تو لب هم چندشت نمیشه عرقش چندشت میشه😑😂😂😂 اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 عاخی همسرمه خب ادم ک از شوهرش چندشش نمیشه😂😻 حالا برعکس دوست پسر من اصلا عرق نمیکنه ☹کلا همه مجاریش خشکه😂 روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 وا از اون حرفا بودا تو تا حلق لبتون میره تو لب هم چندشت نمیشه عرقش چندشت میشه😑😂😂😂 خب عرق فرق میکنه فک کن کلا خیس شده میچسبه بهت اب از سرش میچکه تو صورتت ویششش😷 روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
جوجه_رنگی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1647 یه حوله بزار کنارتون تند تند سر و صورتشو خشک کنه🤦♀️ واقعا همین کار رو میکنم میترسم کولر رو بزارم درجه زیاد سرما بخوره
pechii عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 خب عرق فرق میکنه فک کن کلا خیس شده میچسبه بهت اب از سرش میچکه تو صورتت ویششش😷 اتفاقا من خوشم میاد تو رابطه عرق کنه نمیدونم چرا ولی نه اقد که بچکه روت😂😂😂 اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
جوجه_رنگی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1647 حالا برعکس دوست پسر من اصلا عرق نمیکنه ☹کلا همه مجاریش خشکه😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂طفلک کویره شوهر من دریاچه اس
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 واقعا همین کار رو میکنم میترسم کولر رو بزارم درجه زیاد سرما بخوره من واقعا اینجوری نمیتونم با این شرایطی ک میگی. ببخشید من جات بودم فقط زیر دوش انجام میدادم با این شرایط شوهرت🤦♀️ یا اگه استخر دارین تو استخر. یا تو دریا😂 روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
جوجه_رنگی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1647 اتفاقا من خوشم میاد تو رابطه عرق کنه نمیدونم چرا ولی نه اقد که بچکه روت😂😂😂 من گفتم چکیدن حالا نع مث بارون😂😂😂😂انقدی ک ی قسمت بدن من هم یکم خیس شع😂😂
pechii عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 من گفتم چکیدن حالا نع مث بارون😂😂😂😂انقدی ک ی قسمت بدن من هم یکم خیس شع😂😂 خوبه من خوشم میاد حس میکنم خیلی ....😆😆😆😆😆 اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
جوجه_رنگی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1647 سردیجات مثله ماست دوغ هندونه و.... و تو غذاهایی ک میپزی از ادویه جات گرم مثله فلفل سیاه زنجبیل دارچ ... باز یهو سرد نشه زندگیم بهم بخوره😂😂😂😂😂😂😂
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 😂😂😂😂😂😂😂😂😂طفلک کویره شوهر من دریاچه اس اوم من تعجب میکنم تو گرما اصلا عرق نمیکنه من بیشتر عرق میکنم غیرعادیه بچم☹ روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 اتفاقا من خوشم میاد تو رابطه عرق کنه نمیدونم چرا ولی نه اقد که بچکه روت😂😂😂 خب اره کمش مشکلی نداره ولی بچکه روت فک کن عرق شوره بریزه تو دهنت یا چشمت😷😷 روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄