2777
2789
حقیقتو بگید چکار دارید به واکنش ها!! عجبااا مشهد فقط تو منطقه طلاب چهره های غلیظ شرقی دارن شبیه چین ...

عکس پیلیز 😁😁😁

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
پس چرا سریع گفتی شوهرم سفید و خوشکله😅

دوستمون گفت ماهم جنوبی هستیم فکرمیکنن سیاهیم..منم گفتم همسرم جنوبیه سفید وخوشکله ..تلویزیون جنوبیارو سیاه نشون میده وزشت...درضمن من خودمم شیرازیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتو بگید چکار دارید به واکنش ها!! عجبااا مشهد فقط تو منطقه طلاب چهره های غلیظ شرقی دارن شبیه چین ...

من خودم نامزدم مشهدیه اصالتا 

چشماش بادومی نیست 

ولی درشتم نیست😐

ربطی به این چیزا نداره 

ولی خب به نظر من ایشون شبیه مشهد .تربت جام اونطرفا اومد 

قصد توهین خاصی نداشتم

بزبری ام به کار نبردم

بازم اگه ناراحت شدین  سهوا بوده...

عکس لدفا

یه دوبار گذاشتم قبل اومدن وقیح و کاربرای قدیم تر دیدن...چند ساله نذاشتم...چشم درشت داشتن انقد عجیبه براتون🙄

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
من خودم نامزدم مشهدیه اصالتا  چشماش بادومی نیست  ولی درشتم نیست😐 ربطی به این چیزا ندار ...

من کامنت شما رو ندیدم گل؛ یه کاربر دیگه رو ریپلای کرده بودم🌼

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

من همش دیر میرسم ایش 

بهش بگو چشات زشت میبینه جوجو.زشتی از خودته

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
خوبي خيلي وقت بود نميديدمت

خوبم عشقم ..من سایت میام اما شمارو نمی‌بینم..تو خوبی خشگلم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خوبم عشقم ..من سایت میام اما شمارو نمی‌بینم..تو خوبی خشگلم

خداروشكر عزيزم❤️

عه اخه چجوري ميشه يني؟😂😂🤔

خوبم فداتشم چ خبرا

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
خداروشكر عزيزم❤️ عه اخه چجوري ميشه يني؟😂😂🤔 خوبم فداتشم چ خبرا

سلامتی دوست قشنگم ....😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی