2777
2789
چرا ناراحت می شی عزیزم اخه واقعا شبیه مشهدیاست ما که نگفتیم بده  برای مثال میگم  مگه ه ...

نه اینکه میگن مشهدیا بربری ن جواب دادم.چون نیستن.وگرنه بحث چشم ریز و درشت نیس.اتفاقا من دوست افغانی زیاد دارم ک هیچکدوم چشماشون ریز نیس ولی میگن افغانیا چشاشون ریزه همشون.من میگم جمع نبندن همه جا همه نوع قیافه هس

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجبااا اینایی ک اینجوری میگن پاشن بیان مشهد و یه دور بزنن تا ببینن خوشگل ینی چی😏دور حرم میرن و ۴ تا ...

خب عزیزم اونا حق دارن! میرن طلاب و اونورا خریداشونو میکنن که جنسای ارزون داره اونجاهام همه خاوری ان😉

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بربری چیه همه میگن! خوبه نمیگن سنگکی یا تافتون! 

به نظر من تمام بندگان خدا زیبا هستن حتی سیاه های آفریقا!!!!!!  بیاید نژاد پرست نباشیم،همه ما انسان هستیم هیچ کس پیش خدا از کسی دیگه برتری نداره مگه به تقوا نه ظاهر

من مشهد زیاد اومدم بیامم به قصد زیارت نمیام کلا  یک بار شاید یا دوبار فقط خواستم میون کلامت ...

برو پیامامو بخون ببین من چی میگم.ربطش نده به چشم درشت و ریز..قاطع نگو همه مشهدیا بربرین چون نیستن.همین

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
مشهدیای گل و گلااااب آخه چرا ناراحت میشید من نمیفهمم😑 خب بزرگواران همه ما حداقل یک بار رو اومدیم م ...

مطمئنی کابل ترفتی جای مشهد😐

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
مشهدیای گل و گلااااب آخه چرا ناراحت میشید من نمیفهمم😑 خب بزرگواران همه ما حداقل یک بار رو اومدیم م ...

ماهم جنوبیم 

توی صدا و سیما جنوبیا رو همیشه سیاه سوخته نشون دادن

درصورتیکه در واقع اینطور نیست

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

[QUOTE=147104554]خب عزیزم اونا حق دارن! میرن طلاب و اونورا خریداشونو میکنن که جنسای ارزون داره اونجاهام همه خاوری ان ...[/QUO

دقیقا😁😁😁😁😁😂😂