2777
2789
عنوان

ابرومم میره چیکار کنم الان؟

199 بازدید | 19 پست

قرار عمم بیاد عصر خونمون زله درست کردم ی بستش اصلا نبسته یعنی شل و ولع چیکارکنممممم////؟ با پسر عمم حرف میزدم گفت دلم زلع میخاد بهش گفتم واست درست میکنم واییییی 

بکن همه جوری حاجی رو من حساب‍‍‍/بزی بزی لیتووو 

برو حاضری بخر

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر کرونا نمیریم بیرون زیاد

حالا برو زودی یه ژله بخر .چیزی نمیشه ماسک دستکش یادت نره

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

یکم بزار تو فریزر بعد اگه دیدی بازم خوب و سالم درنمیاد با چاقو برش بده  تیکه تیکه های کوچیک بریز تو یه ظرف دیگه بشه یه مدل دیگه 

اخه بعضی از ژله ها خوب سفت نمیشن‌وقتی میخای دراری خراب میشن

حالا برو زودی یه ژله بخر .چیزی نمیشه ماسک دستکش یادت نره

ب بابام مبگم سر راه بخره  البته میدونم مامانمم لو میده میگ خراب شدع بیشش

ب بابام مبگم سر راه بخره   البته میدونم مامانمم لو میده میگ خراب شدع بیشش

به مامانت خیلی سفارش کن 😅

[QUOTE=147101953]فک کنم اب رو زیاد دادم بهش    [/QUOTEاز همون پودر نداری یکم با آب داغ حل ...

ن متاسفانه دوتا بودر داشتم هردوش درست کردم