2777
2789
عنوان

کنکوریای جیگر

376 بازدید | 20 پست

دوستان وارد به کنکور...درصدای عمومیم حدودا ۷۰و اختصاصی حدودا ۴۰ هستم‌..با تلاش بیشتر این یه ماه میتونم زیر ۵۰۰۰ منطقه دو تجربی بشم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
تلاش کن اره میتونی 

درصدام خیلی داغونه بنظرت؟۸سال از درس دور بودم متاهلم هستم..۹ ماهه دارم میخونم بدون هیج کلاسی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم یه کنکوریه جیگره😄

فیلم گذاشته وکاسه تخمه جلوش ....عین خیالش هم نیست😫😫😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
درصدام خیلی داغونه بنظرت؟۸سال از درس دور بودم متاهلم هستم..۹ ماهه دارم میخونم بدون هیج کلاسی

نه خوبه بازم تلاش کن زیست و شیمی رو

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
اختصاصیارو ببر بالاتر

نمیدونم میشه یا نه

وااای خدا لعنت کنه کنکوررو از استرس نصف موهام ریخته روز به روز هم ریزشش بیشتر میشه

من انقد زشت شدم ک نگو..چشام ی متر رفته تو.۲۰ کیلو هم اضافه وزن آوردم..بی اعصابم شدم...خونمم کرم زده تمام

چه قدر درصدهات کمه!!

واقعا؟آخه خیلی کنکور سخت شده با این درصد سال ۹۰ یعنی سالی ک کنکور دادم رتبم ۳۰۰۰ میشد ..اما الان ده یازده هزاره....

اگه زیستمو به ۶۰ برسونم داروسازی قبول میشم با همین درصدا

واقعا؟آخه خیلی کنکور سخت شده با این درصد سال ۹۰ یعنی سالی ک کنکور دادم رتبم ۳۰۰۰ میشد ..اما الان ده ...

خوب زیست و شیمی رو خوب بزن این درصدها برای مهندسی تغذیه خوبه نه دندون و دارو

پسرم ❤❤😍😍😘😘
واقعا؟آخه خیلی کنکور سخت شده با این درصد سال ۹۰ یعنی سالی ک کنکور دادم رتبم ۳۰۰۰ میشد ..اما الان ده ...

از شوهرت بگو؛خوبه؟اذیتت نمیکنه!!خانوادش نخواستن بیان خونت؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خوب زیست و شیمی رو خوب بزن این درصدها برای مهندسی تغذیه خوبه نه دندون و دارو

آره فعلا ک خیلی داغونه درصدا..امید دارم این ی ماه بهتر بشه...خیلیم خسته شدم تنبل شدم