2789
عنوان

چله طه

| مشاهده متن کامل بحث + 13183 بازدید | 58 پست
سوره طه خوندم. و یه نماز و غسل حضرت فاطمه که تو نت هست سرچ کنی. و ذکر رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوا ...

ببخشید غسل و نماز زیاده منظورت اون نماز هست ک صدتا سورا قدر داره یا استغاثه که سجده طولانی داره؟ و غسل منظورت غسل چهل کلید؟؟؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گلم تا خدا نخاد نمیشه من از 3 ماه پیش همش چن تا چله باهم دارم  معراج نادعلی حدیث کسا 700 استغفرالله با 70 رب لا تذرنی  ختم صلوات...... خیلی ولی جواب نگرفتم تا این لحضه  و بعد از 4 سال میفهمم تا خدا نخاد نمیشه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
سوره طه خوندم. و یه نماز و غسل حضرت فاطمه که تو نت هست سرچ کنی. و ذکر رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوا ...

سلام عزیزم من اون  نماز و غسل را پیدا نکردم میشه در موردش توضیح بدی

منظورتون همونه که صد تا توحید و صدتا سوره قدر داره؟

تو بیا و بمان ... 💜
سلام عزیزم من اون  نماز و غسل را پیدا نکردم میشه در موردش توضیح بدی منظورتون همونه که صد تا تو ...

بله عزیز همونه. سرچ کنین نماز و غسل حضرت فاطمه برای ازدواج میاره گوگل

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
گلم تا خدا نخاد نمیشه من از 3 ماه پیش همش چن تا چله باهم دارم معراج نادعلی حدیث کسا 700 استغفرالله ...

دیدی خدا خواست و شد ...

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
دیدی خدا خواست و شد ...

میدونی چقد وقت از روزی که این پیامو نوشتم میگذره ولی هنوزم نخاسته ولی من ناشکر نیستم خدایا شکرت

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
میدونی چقد وقت از روزی که این پیامو نوشتم میگذره ولی هنوزم نخاسته ولی من ناشکر نیستم خدایا شکرت

ببخشید فکر کردم خواستت ازدواج بود

ودیدم تو امضا نوشتی خدا بهت نی نی بده

برا همون فکر کردم به خواستت رسیدی

از خدا میخوام هرچی خیره واست پیش بیاد ان شالله

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
ببخشید فکر کردم خواستت ازدواج بود ودیدم تو امضا نوشتی خدا بهت نی نی بده برا همون فکر کردم به خواستت ...

ممنونم گل