2789
ببین به جایی نرسیده نگران نباش  از دید توشاید خیانت محسوب بشه فقط پنهانکاری بوده واز ترس تو ادا ...

میشه برا منم حدس بزنی عزیزم امسال ازدواج میکنم و شغلشم میشه حدس بزنی ازاده یا کارمند؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونم دوستت داره چون تورو بی نظیرترین دخترزمین میبینه بارها هم بهت اینو فهمونده

دقیقا وای چ حس خوبی داری خدایی درخواست دوستی میدم قبول کن انگار از خود آینده اومدی 😍 ت دختر

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
چون به چشمی به زیباییت کاری ندارم خیلی شادی واغلب دیدامتمرکزه بهت

نمیدونم خیلی خوبه ک حس ششم دارین

من با محمد اشنا ک شدم حس کردم دوسم داره ولی خب تو بیو اینستاش یه جمله عاشقانه انگلیسی زده ک چون نه من فالو دارمش نه اون منو فالو داره حس کردم‌گفتم شاید واسه من نباشه

حالا حستون واقعا اینه ک میاد جلو و بهم‌‌میگه؟

اونم دوستت داره چون تورو بی نظیرترین دخترزمین میبینه بارها هم بهت اینو فهمونده

یعنی نمیدونی آخرش ب کجا ختم میشه اصلا بهش میرسم مریضیم چی خوب میشع😪  آخه خیلی درد میکشم  بعدش گلم حس میکنم خانوادش از من خوششون نمیاد  تو نظرت چیه 

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
میشه برا منم حدس بزنی عزیزم امسال ازدواج میکنم و شغلشم میشه حدس بزنی ازاده یا کارمند؟

تو چون خودت هنرمندی وواقعا از هرانگشتت هنرای زیادی میباره با معرفی یه دوست یه ازدواج موفق داری سال آینده 

نمیدونم خیلی خوبه ک حس ششم دارین من با محمد اشنا ک شدم حس کردم دوسم داره ولی خب تو بیو اینستاش یه ج ...

اون جمله ی عاشقانه رو خطاب به هیچکس نذاشته فقط بخاطر کلاسش گذاشته اون تورو از قلب دوست داره