2789
عنوان

کادوی تولد

96 بازدید | 10 پست

نی نی سایتی های عزیز سلام.واقعیتش ی موضوعی ذهنمو مشغول کرده میخولم نظرات شما رو بدونم.نامزد من برا تولدم بهم گفت میخواد واسم تولد بگیره و اینا ی روز رفتیم ی کافی شاپ بعد یمدت یه پاکت دراورد رو به من گرفت و تولرمو تبریک گفت.پاکتو ک باز کردم دیدم یه روسری تیره که من اصلا نپسندیدم با یه جنس خیلی معمولی حتی بدون یه پاکت یا جعبه کادو!خیلی بهم برخورد.مثلا میخداس سورپرایزم کنه.بعدش بهم گفت ببخشید من سرکاز بودم و فلان اصلا وقت نشد میخواسم کیک و فلان بگیرم ببخشید و...حتی روز ولنتاین هم بهم چیزی نداد .خیلی ناراحت شدم هیچکس تولدمو یادش نبود وتبریک نگفت.ی نامزدم ک یادش بود هم این شکلی..اونم تو سال اولی ک باهم بودیم..خیلی دوسم داره ولی این رفتارش خیلی نازاحتم کرد.من اصلا توقع ی کادوی خیلی گرون قیمت و اینا ندارم اما نه دیگه در حد ی روسری بدون هیچ کادو و هیچی

سلیقش در همون حده. کم کم دستش میاد. همین ک یادش بود ی قدم جلویی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تو که بهتر میدونی این مردا اصلا سلیقه شون توی کادو و هدیه گرفتن خوب نیست 😂 حق داری ناراحت بشی ولی باید ناراحتیت رو نشون میدادی به همه که برای سال بعد حواسشون باشه جبران کنند بعدشم الان توی این کرونا و اینا همه حواسشون رو از دست دادن یادشون رفته

من زایمان سختی داشتم بخاطر زایمانم دوروز تو بیمارستان بستری بودم تا زایمان کردم شوهرمم چند ملیونی اون موقع پول داشت هیچی برا من نخرید حتی ی گوسفند ک جلو بچش بکشه پس من چی بگم دیگه😑

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
من زایمان سختی داشتم بخاطر زایمانم دوروز تو بیمارستان بستری بودم تا زایمان کردم شوهرمم چند ملیونی او ...

ای بابا.بخدا خیلی بده ادم از طرف کسی که دوسش داره بی توجهی ببینه.یا من خیلی حساسم؟