2777
2789

قراره ارتعاش زمین بالاتر بره که باعث اگاهی بیشتر انسان ها میشه. 

وارد این کانال تو تل گرام بشید @AQARUSStel 

اسمش کانال اکواریوس هست و مطالب فوق العاده ای داره همچنین تاریخ مدیتیشن های جهانی هم اعلام میکنه 

❤️🌸🌱

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قراره ارتعاش زمین بالاتر بره که باعث اگاهی بیشتر انسان ها میشه.  وارد این کانال تو تل گرام بشی ...

سلام 

ببخشید من امضاتونو خوندم ولی خیلی خوب مفهومش رو درک نکردم 

امکانش هست توضیح بدید که مفهومش چیه ؟ 

سلام  ببخشید من امضاتونو خوندم ولی خیلی خوب مفهومش رو درک نکردم  امکانش هست توضیح بدید ک ...

منظورش اینه که هرچی که انسانها از مطالعه ادبیات دورتر میشن و در نتیجه از تفکر و تامل هم دور میشن معنای عشق رو دیگه درک نمیکنن چون یکی از مزایای ادبیات اینه که انسان رو با افکار و احساسات جدید اشنا میکنه. 

میبینید که الان از هرکس میپرسی عشق چیه؟ میگن یه چیز مسخره یا چیزی که اصلا وجود نداره 

بی تفاوتی و بی اهمیتی یکی از صفات بارز مردم در اکثر نقاط دنیا شده. 

ذهن و رفتارهاشون ماشینی شده و دارن از خود برتر و احساس و قلب شون فاصله میگیرن. 

کتاب ( چرا ادبیات) رو حتما مطالعه کنید به زبان ساده درمورد این موضوع توضیحات زیبایی داده. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊