2777
2789
عنوان

آبادا

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 37 پست
برای منم اینجور شده    

واقعا

من فک میکردم نتم ضعیف بوده اصلا تعجب کردم چرا اینجوری شده آخه

غزر هم که مسخره بازی بود اینم این جوری😠😠😠

تکرار اشتباهات به امید تغییر 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من فقط اون گزینه اخر رو سبز کرده بودم درست بوده؟ بقیه شو الان تیک زدم دیدم برام نخریده اخه اولین بار ...

منم فقط اون گزینه اخرو امضا کردم باقیشو امضا نکردم 

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
میگن روز بعد میشه و اینا  که از شانس فردا تعطیلن کلا اه لعنتیا😠

باید پیگیر بشید و زنگ بزنید پشتیبانیشون

چون اگاه هم سر یکب از عرضه های قبلی سیستمش قطع شد قول داد بخره براشون ولی کاری نکرد انگار 

_آبنبات هستم_
خیلی ممنون که جواب دادین ولی چرا برام خرید نکرده

سفارش برات زده بود؟برای من سفارش زده بود از مبلغمم کم کرده بود ولی خود به خود لغو شده

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
میشه بگید با توجه به عکس تیک که زدم درست بوده؟ فقط اخری رو زده بودم

درست زدی عزیزم

منم زدم ولی نمیخره خودش خودت هم چک کن

واس من یبار خرید بعد دیگه دیدم با اینکه پول هست نمیخره خودم هم حواسم هست و سفارش رو انجام میدم و پیگیری میکنم

یعنی اینکه خودت نمیتونی با توجه به بودجه و تعدادی که میخوای ثبت سفارش کنی همه رو خود کار گزاری با ح ...

منم زدم ولی نمیخرن خودم ثبت میکنم 

کلا همش هنگ میکنن و اینجوریه😡😡😡😡

این یعنی همه عرضه ها برات میخره ها ! شاید نخوای واسه یه عرضه سقف پول رو بدی یا اصلا بخریش

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید .

من دیروز سفارش افلاین برای شستا گذاشته بودم تا شب دیدم انجام نشده انصراف دادم .

الان پولم رو بلوکه کرده ونوشته در حال انجام انصراف .کی پولم بر میگرده ؟

کارگزاریم اگاه 

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .