2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست

دل دیووانه را بدبخت کردی

ز عشقت کار ما را سخت کردی

زدی با تیر مژگانت به قلبم

مرا کشتی خیالت تخت کردی...

همایون_بلوکی#

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
بمووون دل من به بودنت خوشع  منو فکر رفتن تو میکشه😞

مهتاب برای تاپیک مهسا گزارش بزن 

ممنونم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زدم شد چندتا ؟؟

7 تا میشه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
رفیق  اصلا معنی اینو بلد نیست  @benim_i     یه ذره معرفت نداری  اونرو ...

منم زدم ترکید جیغغغغ🤭😁😁

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دوس داشتنت با موندنت ثابت میشه

ب اعتصام بگو قسمی ک بهم داد واسه موندنم پس بگیره 

من و با امام حسین در نندازه 😔

تویی که مرا در سقوط میبینی ...آیا تا کنون اندیشیده ای .....شاید خود وارونه ایستاده ای؟!..👅😉

چشم بِراهَم

بیا و آدمِ دقیقه‌های آخر نباش

اینجا بی تو ... ؛

فقط اندوه خبرم میکند...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@اعتصامی     https://www.ninisite.com/discussion/topic/4773031/ لغو-کاربری اینو ...

خودتو نکش 

الان بترکه صبح میزنم 😄

تویی که مرا در سقوط میبینی ...آیا تا کنون اندیشیده ای .....شاید خود وارونه ایستاده ای؟!..👅😉