2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست

@  nafasam1370

بیا عزیزم واست تاپیک هم زدم😢😢😢

همشهرینین اوزونی یره سالما 

قوی گورسونلر سوزومون کَسَری وار😢😢😢😢

تعطیل🚫                                                                                 

دقایقی در زندگی هستندکه دلت برای کسی آنقدر تنگ میشود که میخواهی اورا از رؤیاهایت بیرون بکشی و در دنیای واقعی بغلش کنی.🍁🍁🍁

«گابریل گارسیا»

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

" من دلم تنگ که نه، غمزده ی چشم تو بود " دل خالی شده از مهر فقط سهم تو بود  باختم این سر ...

آفرین بانو جان. من سنی چوخ ایستیرم❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

يه روزي يه نازنيني بهم گفت:

«بي‌شك جهان را به عشق كسي آفريده‌اند

چون من كه آفريده‌ام از عشق، جهاني براي تو                            ...»

جدا كه زيباست🌙❤

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم❤❤

دست از طلب ندارم تا کام من بر آید 

یا جان رسد به جانان یا جان ز تن در آید ❤❤

تعطیل🚫                                                                                 
دست از طلب ندارم تا کام من بر آید  یا جان رسد به جانان یا جان ز تن در آید ❤❤

اگر بر جای من غیری گزیند دوست حاکم اوست
حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم❤❤

اگر بر جای من غیری گزیند دوست حاکم اوست حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم❤❤

فرقی نمی کند  چه برایم نوشته دوست
دشنام داده است، ولی "دستخط" اوست❤❤

تعطیل🚫                                                                                 
مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم❤❤

کرده‌ای عهد که بازآیی و ما را بکُشی
وقت آنست که لطفی بنمایی، بازآ...

وحشی-بافقی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
فرقی نمی کند  چه برایم نوشته دوست دشنام داده است، ولی "دستخط" اوست❤❤

گر جوابم را نمی‌گویی، جوابم کن به قهر!
گاه یک دشنام از صدها دعا شیرین‌تر است...

فاضل-نظری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
گر جوابم را نمی‌گویی، جوابم کن به قهر! گاه یک دشنام از صدها دعا شیرین‌تر است... فاضل-نظری#  

به دیدارم نمی‌آیی چرا؟ دلتنگ دیدارم
‏همین بود اینکه می‌گفتی وفادارم وفادارم؟

تعطیل🚫                                                                                 
فرقی نمی کند  چه برایم نوشته دوست دشنام داده است، ولی "دستخط" اوست❤❤

گر دل ز کوی دوست نیامد عجب مدار !

جایی نرفته است که آید به جای خویش...

گر دل ز کوی دوست نیامد عجب مدار ! جایی نرفته است که آید به جای خویش...

تامل کن رفیق من،بیا حالم تماشا کن

زبانم تلخ وگس،آری؛مرنج با من مدارا کن

منم پس داده ی تاوان،ز بازی های این دوران

جراحت های من کاریست،طبیبم شو مداوا کن.....

#نازبانو

تعطیل🚫